Life

Kira Hagi, în rol de prinţesă. Fata lui Gică Hagi va interpreta un personaj important în filmul despre George Enescu

Kira Hagi, fiica lui Gică Hagi, va avea un rol de prințesă în cel mai nou film despre marele compozitor român, George Enescu.
22.09.2022 | 11:58
Kira Hagi in rol de printesa Fata lui Gica Hagi va interpreta un personaj important in filmul despre George Enescu
Kira Hagi a oferit detalii despre noul ei film. Sursa foto: facebook, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Kira Hagi, fiica lui Gică Hagi, va apărea într-un film despre viața lui George Enescu. Tânăra actriță în vârstă de 26 de ani va avea un rol de prințesă.

Kira Hagi, rol important într-un film despre viața lui George Enescu. Când va avea loc premiera peliculei

Kira Hagi a anunțat zilele acestea, pe rețelele de socializare, că a pus capăt filmărilor pentru lungmetrajul ”Film Enescu- Geniul și Prințesa”, în care a interpretat-o pe iubita marelui compozitor român, George Enescu.

ADVERTISEMENT

Fiica ”Regelui” este mândră de rolul pe care l-a jucat, iar până ce filmul va fi ecranizat, ea i-a invitat pe oameni să fie cu ochii în patru ca să nu rateze premiera.

”Tocmai s-au incheiat filmările la Film Enescu- Geniul și Prințesa, un film despre viața și iubirile compozitorului. După Martha Bibescu, am descoperit și investigat cu această ocazie o (altă) femeie emblematică a perioadei interbelice.

ADVERTISEMENT

Ce vreau să vă spun este că am fost extrem de onorată să o portretizez pe prinţesa Alice Cantacuzino, scriitoare, dramaturg şi sportivă de performanță, dar şi corespondent de război, în al Doilea Război Mondial.

Urmăriți pagina oficială a filmului pentru mai multe detalii. Eu una abia aștept premiera!”, a anunțat Kira Hagi pe contul personal de facebook.

ADVERTISEMENT

Fire discretă de fel, Kira a evitat să ofere prea multe informații despre noua peliculă. A dezvăluit doar că în 2023 va avea loc premiera.

”Momentan nu vorbesc despre film, a fost doar un teaser, e singurul meu proiect pe care îl promovez. La anul, la premieră voi spune mai multe.

ADVERTISEMENT

Din păcate nu pot spune mai multe, pentru că personajul meu dă destul de multe informaţii despre poveste”, a declarat tânăra actriță pentru Click!

Kira Hagi a studiat actoria în SUA. De ce nu și-a continuat cariera acolo

Kira Hagi și-a dorit încă din copilărie să fie actriță. Și-a urmat visul și a reușit să termine actoria în Statele Unite, mai exact, Academia de Teatru și Film ”New York” din Las Vegas.

După studii, a lucrat la Ownzones Media, aici dezvoltând o aplicație digitală pentru industria filmului. Dorul de casă, însă, a determinat-o să revină definitiv în România.

În țară, Kira iată joacă în diferite pelicule, predă actorie copiilor cu vârste între 11 și 14 ani și, o dată pe săptămână, prezintă o rubrică la Aleph News, ”Smart is the new cool”, prin care se promovează inițiative ale tinerilor români.

ADVERTISEMENT