Sport

Ilie Dumitrescu l-a „înțepat” pe Gigi Becali: „N-am înțeles schimbarea asta”

Ilie Dumitrescu l-a „înțepat” pe Gigi Becali după finalul meciului FCSB - Nordsjaelland, scor 0-0 în preliminariile UEFA Conference League.
11.08.2023 | 08:51
Ilie Dumitrescu la intepat pe Gigi Becali Nam inteles schimbarea asta
Ilie Dumitrescu a avut un mesaj ironic pentru Gigi Becali. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

FCSB a remizat pe teren propriu cu Nordsjaelland, scor 0-0 în turul „dublei” din turul al treilea preliminar al UEFA Conference League. Deși a avut un om în plus după eliminarea lui Nagalo în minutul 59, vicecampioana României nu a expediat șut pe poarta danezilor.

Ilie Dumitrescu l-a „înțepat” pe Gigi Becali: „N-am înțeles schimbarea asta”

La doar două minute după ce FCSB a rămas în superioritate numerică, Andrea Compagno a fost înlocuit cu Valentin Gheorghe. Atacantul italian a cedat nervos și a lovit cu piciorul un scaun din zona băncii de rezerve. Ilie Dumitrescu l-a taxat pe Gigi Becali după această schimbare.

ADVERTISEMENT

„FCSB a părut o echipă preocupată de faza defensivă, a fost rezervată pe faza ofensivă. În minutul 60, n-am înțeles schimbarea asta, e o schimbare la care nu se aștepta nimeni. Ai om în plus și schimbi numărul nouă? Nu mai poți să dai un mesaj, nu mai poți să comunici?”, a spus Ilie Dumitrescu, la TV Digi Sport.

Valentin Gheorghe, revenit în această vară la FCSB după împrumutul în Turcia, a evoluat doar 30 de minute în cele 7 meciuri oficiale ale roș-albaștrilor. Extrema de 26 de ani a fost introdus în minutul 70 al partidei cu FCU 1948 Craiova, prima a sezonului, scor 3-1.

ADVERTISEMENT

Ilie Dumitrescu, dur cu jucătorii de la FCSB: „Liderii echipei trebuiau să-și intre în rol”

„Vali Gheorghe nu a mai jucat de mult timp, nu putea să aducă un plus. Adversarul a fost superior. E un rezultat pozitiv. Aici trebuiau să-și intre în rol liderii echipei, te așteptai de la un Olaru, de la Coman, de la Tavi Popescu.

Eu cred că dacă mențineam aceeași organizare pe faza defensivă, puteam înscrie la o acțiune cu Compagno. E important să ai un atacant, mai ales cu om în plus. Djokovic nu e genul ăsta de jucător, el acoperă bine zona, nu e genul de lider. Dar prin poziționarea lui pe teren e un jucător util.

ADVERTISEMENT

Adversarul te pune în situația asta să fii rezervat. Mă uitam că ei cu un om în minus, noi eram cu două linii, cu tot atacul nostru în jumătatea noastră să nu le dăm spații să joace între linii și ei jucau. Nu ne-au surprins.

Nu știu dacă Compagno putea să scoată mai mult, dar pe dezvoltarea jocului Radunovic sau Pantea pot câștiga dueluri aeriene, dar Coman nu e astfel de jucător. Când echipa ajungea într-o zona unde trebuia să vină cu centrare, nu avea nicio șansă. Acestea au fost câteva lucruri, dar eu zic că e un rezultat pozitiv”, a mai spus Ilie Dumitrescu.

ADVERTISEMENT

Marius Șumudică a făcut-o praf pe FCSB: „Este inadmisibil!”

Marius Șumudică a fost șocat de faptul că FCSB, cu tribunele pline pe Ghencea și în superioritate numerică nu a putut trimite șut pe spațiul porții lui Nordsjaelland. Antrenorul român a avut o reacție vehementă după rezultatul de egalitate obținut de echipa lui Becali cu vicecampioana Danemarcei.

„O echipa cu mentalitate sănătoasă, care, chiar dacă în ultimele 30 de minute a jucat cu om în minus, n-am văzut să tragă de timp, să stea pe jos. A respectat fotbalul, a ieșit numai cu construcție. Asta înseamnă personalitate.

Voi ați fost blânzi, nu este posibil să joci 30 de minute și să n-ai șut pe poartă. Este inadmisibil! Pentru mine, azi, cu suporterii, cu stadionul plin, să n-ajungi să ai o ocazie de gol… Foarte inteligent antrenorul danezilor, a schimbat în 5-3-1, a văzut că suntem periculoși în benzi. Noi centrăm pentru cine? N-avem talie, n-avem absolut nimic.

Calitatea lor e net superioară în momentul de față și sunt de acord cu voi, e un rezultat pozitiv pentru FCSB. Șansele FCSB-ului de a se califica sunt foarte mici”, au fost cuvintele lui Marius Șumudică.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 1,82 este cota pentru „GG” la meciul Nordsjaelland – FCSB

ADVERTISEMENT