Sport

Ilie Năstase a aplaudat întoarcerea FCSB în Ghencea: „Care e motivul acestui scandal?”

Ilie Năstase a privit ca pe o normalitate întoarcerea FCSB pe stadionul Ghencea. Fostul mare tenismen român a avut un mesaj categoric.
12.07.2023 | 12:38
Ilie Nastase a aplaudat intoarcerea FCSB in Ghencea Care e motivul acestui scandal
Ilie Năstase a aplaudat revenirea celor de la FCSB în Ghencea. Foto: hepta.ro.
ADVERTISEMENT

Ilie Năstase a oferit o primă reacție după ce FCSB s-a întors în Ghencea. Echipa finanțată de Gigi Becali va juca derby-ul cu Dinamo, din a doua etapă a SuperLigii, pe arena celor de la CSA Steaua, după anunțul făcut de Ministerul Apărării Naționale.

Ilie Năstase a aplaudat întoarcerea FCSB în Ghencea: „Ei plătesc bani să joace”

Ilie Năstase privește ca pe o normalitate faptul că FCSB s-a întors în Ghencea. Fostul lider din circuitul masculin de tenis consideră că orice echipă poate evolua pe stadionul Steaua, atât timp cât arena a fost ridicată din bani publici.

ADVERTISEMENT

„Nu înţeleg care a fost nebunia cu stadionul, nebunia că FCSB nu are voie să joace în Ghencea. Atât timp cât un club plăteşte, că ei plătesc bani să joace, pot juca. Acolo pot juca Dinamo, Rapid, FCSB, Steaua, orice echipă din România poate juca în Ghencea.

Nu înţeleg de ce îi deranjează pe cei de la Steaua că FCSB plăteşte şi joacă. S-a intrat în normalitate, pentru că acest stadion e făcut din bani publici”, a declarat Ilie Năstase, potrivit orangesport.ro.

ADVERTISEMENT

„Pentru ce ne certăm? Care e motivul acestui scandal?”

FCSB va juca primul meci pe Ghencea după o pauză de opt ani. Ultimul meci jucat de echipa finanțată de Gigi Becali pe stadionul Ghencea a avut loc pe 22 martie 2015, cu Viitorul, scor 4-1 pentru roș-albaștri.

„Să stea liniştiţi cei de la Steaua. Aşa cum spuneam, orice echipă, atât timp cât plăteşte, va putea juca acolo, cum se joacă şi pe «Arcul de Triumf». Acum e mai grav că avem stadion şi nu mai avem naţională. 

ADVERTISEMENT

Pentru ce ne certăm? Despre ce vorbim? Care e motivul acestui scandal?”, a mai spus Ilie Năstase. Derby-ul celor de la FCSB cu Dinamo va avea loc sâmbătă, 22 iulie, de la ora 21:30.

Cu cine ar ţine Ilie Năstase într-un derby CSA Steaua – FCSB: “Pentru mine, Steaua este FCSB-ul de astăzi!”

Într-o ediție din luna aprilie a emisiunii FANATIK SUPERLIGA, Ilie Năstase a dat verdictul. Fostul mare tenismen român a precizat că pentru el FCSB reprezintă continuatoarea Stelei. „Văd un derby între CSA şi FCSB în prima ligă. Dar pentru mine, Steaua este FCSB-ul de astăzi.

ADVERTISEMENT

Eu aşa văd. Poate cei care au jucat pentru Steaua, văd altfel. Dar eu aşa văd. Dacă nu era Becali, echipa asta nu mai exista”, a declarat Ilie Năstase, în exclusivitate, la FANATIK SUPERLIGA.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 3,55 este cota pentru „X” la meciul FC U Craiova 1948 – FCSB

ADVERTISEMENT