Life

Ilie Năstase este în doliu. Fostul tenismen a plecat la Botoșani pentru a-i fi alături unui bun prieten

Ilie Năstase este în doliu și a plecat la Botoșani pentru a-și susține un bun prieten, a cărui soție a decedat la începutul acestei luni.
10.12.2022 | 10:35
Ilie Nastase este in doliu Fostul tenismen a plecat la Botosani pentru ai fi alaturi unui bun prieten
Ilie Năstase este în doliu. Sursa foto: Captură YouTube
ADVERTISEMENT

Ilie Năstase este în doliu după ce soția unui bun prieten a decedat recent. Fostul tenismen a plecat la Botoșani pentru a fi alături de acesta.

Ilie Năstase, în doliu. Fostul tenismen a plecat la Botoșani

Fostul jucător de tenis a mers imediat la Botoșani pentru a-i fi alături unui bun prieten, care și-a pierdut soția în urmă cu o săptămână.

ADVERTISEMENT

Cornel Șfaițer, președintele echipei de fotbal Poli Iași, se afla alături de regretata sa soție la casa lor din Vorona. Femeii de 57 de ani i s-a făcut rău dintr-o dată, iar partenerul ei de viață a chemat ambulanța.

Daniela Șfaițer ar fi suferit un atac vascular cerebral masiv, care i-ar fi cauzat decesul, potrivit știri.botoșani.ro. Echipele de intervenție nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața. Tragedia s-a petrecut la începutul lunii decembrie.

ADVERTISEMENT

“În memoria Danielei Șfaițer, am ținut astăzi să vin personal la Botoșani, să fiu alături și să-l îmbărbătez pe prietenul meu, Cornel Șfaițer.”, a scris Ilie Năstase pe Facebook, în dreptul unei imagini în care apare alături de prietenul său, îndurerat după această pierdere uriașă, notează click.ro.

După moartea fulgerătoare a soției lui Cornel Șfaițer, cei de la FC Botoșani au postat un mesaj de condoleanțe pe pagina de Facebook.

ADVERTISEMENT

“FC Botoșani este alături de fostul președinte al clubului, Cornel Șfaițer, care trece prin momente extrem de dificile după trecerea în neființă a partenerei sale de viață, Daniela Șfaițer.

Întreaga echipă transmite condoleanțe familiei și multă putere pentru a trece peste această tragedie care a întristat întreaga comunitate.”, a fost mesajul acestora.

ADVERTISEMENT

Cine a fost Daniela Șfaițer

Șfaițer a fost una dintre cele mai cunoscute femei de afaceri din Botoșani. Deținea, printre altele, complexul comercial Crescendo din Vorona.

Anul acesta, în luna mai, afacerista a declarat că și-ar fi dorit să pună bazele unei fundații în slujba comunității pentru a-i ajuta pe oamenii cu o situație precară și mai ales pe copiii bolnavi.

Daniela și Cornel Șfaițer au fost căsătoriți timp de 35 de ani și au împreună două fiice. Numeroase mesaje de condoleanțe au fost transmise familiei regretatei afaceriste.

ADVERTISEMENT
Tags: