Sport

Visul neîmplinit al Danielei Șfaițer. Soția lui Cornel Șfaițer a murit cu un mare regret. „Așa mi-au spus toți preoții, că eu sunt lăsată să dau”

Daniela Șfaițer, soția președintelui Poli Iași, Cornel Șfaițer, a plecat din această lume cu un mare regret. Ce vis nu a reușit să-și îndeplinească?
04.12.2022 | 17:27
Visul neimplinit al Danielei Sfaiter Sotia lui Cornel Sfaiter a murit cu un mare regret Asa miau spus toti preotii ca eu sunt lasata sa dau
Daniela Șfaițer a murit duminică, 4 decembrie 2022, la vârsta de 56 de ani. Sursa foto: Botoșăneanul
ADVERTISEMENT

Noi detalii ies la iveală după decesul subit al Danielei Șfaițer, soția președintelui Poli Iași, Cornel Șfaițer. În perioada vieții a avut un vis, pe care nu a mai reușit să și-l îndeplinească.

Regretul cu care a murit Daniela Șfaițer, soția lui Cornel Șfaițer

Daniel Șfaițer a mărturisit în cadrul unui interviu din luna mai a acestui an faptul că și-ar fi dorit să pună bazele unei fundații în slujba comunității, în scopul de a-i ajuta pe oamenii cu o situație precară, mai ales pe copiii bolnavi.

ADVERTISEMENT

Daniel Șfaițer spunea atunci că a discutat și cu preoți despre gândul său bun și credea că menirea sa pe lume era aceea de a oferi.

”…Eu îmi dau seama, le văd durerea. Eu sunt născută la o zi mare, pe 2 februarie. Așa mi-au spus toți preoții, că eu sunt lăsată să dau.

ADVERTISEMENT

Le văd durerea și disperarea, trebuie să fie cineva să îi ajute. Și îi ajut pe toți indiferent ce probleme au, mai ales copiii bolnavi”, declara Daniela Șfaițer la Botoșneanul TV.

Cum a murit Daniela Șfaițer

Soția președintelui Poli Iași a decedat în dimineața zilei de duminică, 4 decembrie 2022. Danielei Șfaițer i s-a făcut rău în casa sa din Vorona, Botoșani.

ADVERTISEMENT

O ambulanță a sosit la fața locului, dar Daniela Șfaițer nu a mai putut fi readusă la viață. Medicii au constatat că a suferit un accident vascular cerebral.

Daniela Șfaițer avea 56 de ani și era una dintre cele mai cunoscute femei de afaceri din Botoșani. De aproape patru decenii era împreună cu Cornel Șfaițer, căruia îi era foarte recunoscătoare pentru cum a format-o ca om.

ADVERTISEMENT

”Cornel Șfaițer m-a schimbat, m-a educat practic să fiu un om puternic. El m-a lăsat să muncesc, să mă zbat, să văd ce înseamnă să fiu mamă, să fiu soție, să fiu partener de afaceri”, declara Daniela Șfaițer în perioada vieții sale.

ADVERTISEMENT
Tags: