Life

Ilie Năstase mai vrea copii. Răspunsul primit de la soția sa, Ioana Simion, nu e cel așteptat

Ilie Năstase își mai dorește urmași. Replica pe care i-a dat-o partenera sa de viață, Ioana Simion, nu este pe placul său.
06.01.2024 | 10:49
Ilie Nastase mai vrea copii Raspunsul primit de la sotia sa Ioana Simion nu e cel asteptat
Ilie Năstase își mai dorește urmași. Replica pe care i-a dat-o partenera sa de viață, Ioana Simion, nu este pe placul său. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Ilie Năstase mai vrea copii. Răspunsul primit de la soția sa, Ioana Simion, nu e cel așteptat. Fostul mare jucător de tenis are în total 5 copii, 2 dintre aceștia fiind adoptați în timpul mariajului cu Alexandra King.

Ilie Năstase își mai dorește urmași. Replica pe care i-a dat-o partenera sa de viață, Ioana Simion, nu este pe placul său

Ilie Năstase își mai dorește urmași. Replica pe care i-a dat-o partenera sa de viață, Ioana Simion, nu este pe placul său. Renumitul sportiv are copii din mai multe relații sentimentale și vrea să fie tată și cu actuala soție.

ADVERTISEMENT

Celebrul jucător de tenis are un singur băiat și 4 fete. Cu prima soție, Dominique Grazia, un manechin din Belgia, are o fată pe nume Nathalie. În timpul celei de-a doua căsnicii, cu actrița Alexandra King, i-a înfiat pe Nicholas şi pe Charlotte.

De asemenea, mai are două fete cu a treia soție, Amalia Năstase, Alessia şi Emma. La rândul său, a cincea soție a lui Ilie Năstase are un băiat dintr-o relație anterioară, care i-a dăruit și un nepot în urmă cu ceva vreme.

ADVERTISEMENT

Așadar, nu este de mirare că frumoase constănțeancă nu se gândește în momentul de față să devină mamă din nou. Ilie Năstase își dorește enorm acest lucru, în ciuda faptului că a ajuns la vârsta de 77 de ani.

„Nu m-am mai gândit să fiu din nou mamă. Ilie îmi spune tot timpul că-și dorește și mai vrea un copil. Dar nu mai e momentul”, a mărturisit recent Ioana Simion pentru publicația cancan.ro.

ADVERTISEMENT

Ce planuri are Ioana, soția lui Ilie Năstase, în 2024

Ioana Simion a dezvăluit care sunt planurile pe care le are pentru anul 2024. Soția lui Ilie Năstase vrea să reducă numărul vacanțelor și să stea mai mult alături de cei dragi. În plus, vrea să se odihnească mai mult.

„Anul acesta am vrut să stau acasă cu familia, cu mama, cu sora, cu toată lumea. M-am săturat de drumuri, vreau liniște. Mi-am propus să încerc să mă mai liniștesc, să nu mai alerg de colo-colo.

ADVERTISEMENT

Echitație și relax. Asta și fac. Plec cu nepoțelul meu la Brașov, la căluț. M-am hotărât să-i iau și lui câteva cursuri de echitație, are 6 ani. Am zis să las să decurgă lucrurile de la sine.

Fără vacanțe, vreau să mă odihnesc puțin. Am și fratele care mă ajută în afaceri”, a mai spus Ioana Simion, mai arată sursa menționată anterior. Soția lui Ilie Năstase vrea să găsească și o iapă, cu pedigree, pentru calul său care se află într-o pădure din Brașov.

ADVERTISEMENT