Life

Ilie Năstase, probleme cu Ioana în procesul de divorț! Ce spun cei doi: ”Habar n-am” vs. ”Mai vedem”

Răsturnare de situație în cazul divorțului lui Ilie Năstase de Ioana după ce, acum două săptămâni, cei doi anunțau că ar fi renunțat la idee. Lucrurile s-au complicat, iar separarea lor e iarăși probabilă.
08.04.2022 | 19:07
Ilie Nastase probleme cu Ioana in procesul de divort Ce spun cei doi Habar nam vs Mai vedem
Ilie Năstase și Ioana, soția lui, traversează din nou clipe grele în relația de cuplu, iar divorțul lor se prefigurează ca devenind realitate / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Ilie Năstase și soția sa, Ioana, sunt cuplul care aleargă pentru premiul întâi în ceea ce privește discuțiile despre divorț. Anunțată, deja, de nenumărate ori, separarea oficială a celor doi ajunge, acum, în faza unei ultime înfățișări în fața instanței. Totul depinde de Ioana Năstase, cea care a și inițiat procesul, marele sportiv fiind însă surprins că problemele sale nu s-au terminat.

Ce spune Ilie Năstase despre procesul de divorț de Ioana?

Cu un proces de divorț care va avea termen pe 15 aprilie, la Judecătoria Constanța, Ilie Năstase pare să fie foarte relaxat cu privire la ce se va petrece în căsnicia lui și a Ioanei. Ba chiar, a recunoscut el, în exclusivitate pentru FANATIK, nu știe nimic despre momentul separării de mai tânăra lui soție.

ADVERTISEMENT

”Pe 15 aprilie avem un termen? Nici nu știam! A fost amânată cauza? Habar nu am, serios. Să mă întrebați pe 15 aprilie ce se întâmplă, nu știu acum nimic”, a spus Ilie Năstase, în exclusivitate pentru FANATIK.

E adevărat, la cât de multe au fost despărțirile și împăcările dintre Ilie Năstase și Ioana, marelui sportiv îi este greu să mai țină socoteala. În plus, așa cum anunțaseră de fapt, amândoi, pe 18 martie ar fi trebuit ca procesul celor doi să se finalizeze, Ioana dorindu-și, pe atunci, să renunța la despărțirea de Ilie Năstase.

ADVERTISEMENT

La acea vreme, explica Ioana Năstase, a renunțat să mai divorțeze de Ilie pentru a-i face pe plac marelui sportiv, explicând că relația dintre ei nu este una în care să primeze vreun interes.

Ce vrea Ioana Năstase? Divorțul de Ilie a devenit, din nou, o opțiune serioasă

După ce, la precedenta ședință, cea din 18 martie, procesul de divorț s-a amânat pentru ca Ioana Năstase să depună, în original, cererea de renunțare la judecată, semnată în original, termenul la care cei doi trebuie să se înfățișeze la Judecătoria Constanța a fost stabilit pentru 15 aprilie.

ADVERTISEMENT

Doar că, din 18 martie, atunci când renunțase la ideea de divorț, până în acest moment, relațiile dintre Ilie Năstase și Ioana par să se fi înrăutățit. Din nou. Contactată de FANATIK,  Ioana Năstase a recunoscut că nu mai este deloc convinsă că va depune respectiva cerere.

Ilie si Ioana Nastase, divort
Ilie Năstase mai are timp până pe 15 aprilie 2022 să o convingă pe Ioana să nu divorțeze / Foto: captură portal.just.ro

”Mă mai gândesc (dacă depune cererea de renunțare la judecată, n. red.) până la termen. Mai vedem dacă renunț la cererea de divorț”, ne-a spus, în exclusivitate, Ioana Năstase, semn că există fricțiuni în relația cu Ilie Năstase.

ADVERTISEMENT

Întrebată dacă, acum situația este dificilă în cuplul pe care îl formează cu Ilie Năstase, Ioana a avut un răspuns cât se poate de evaziv. ”Sunteți bărbat deștept”, a spus ea râzând, fără să explice care sunt noile probleme din cuplu.

Ilie Năstase, acuzat de violență conjugală

Anul 2021 a fost unul cât se poate de dificil în viața familiei lui Ilie Năstase. Acuzat de Ioana, la începutul anului, de violență conjugală, Ilie Năstase reușea să o înduplece pe bruneta care plecase de acasă, să nu divorțeze, totuși, de el.

Problemele dintre cei doi au apărut, din nou, în luna octombrie, atunci când Ioana anunța că despărțirea de Ilie Năstase este iminentă. ”Astăzi, un capitol din viața mea a luat sfârșit! Mă consider o femeie puternică și mândra de faptele mele…răbdarea mea, iertarea mea, voința și bunele intenții.

Pot spune ca această experiența m-a schimbat foarte mult din toate punctele de vedere, chiar dacă a fost nevoie de foarte multă stăpânire de sine. Răbdarea mea a luat sfârșit! În toată aceasta perioadă, am avut și ocazia de a cunoaște oameni buni, de o mare valoare și bine intenționați iar pentru asta le mulțumesc”, scria Ioana Năstase, pe Facebook, despărțirea de Ilie Năstase părând să fie una definitivă.

Cu toate acestea, cum termenul procesului de divorț fusese stabilit la luni bune după declanșarea procedurii în instanță, Ioana Năstase părea să fi renunțat la ideea despărțirii, deși, din 18 martie încoace, s-a întâmplat ceva între ea și Ilie, motiv pentru acum, femeia stă pe gânduri dacă să meargă mai departe cu relația lor.

Ilie Năstase, cinci căsnicii, cinci copii și patru divorțuri pronunțate deja

Ajuns la 75 de ani, Ilie Năstase are un palmares impresionant când vine vorba de relații amoroase, vorbindu-se, la un moment dat, de mii de femei care i-ar fi trecut prin… dormitor.

Dacă relații au fost multe, căsniciile lui Ilie Năstase pot fi numărate pe degetele de la o mână: 5. Cu Dominique Grazia s-a căsătorit în 1972, Ilie Năstase având o fetiță, Nathalie, cu modelul belgian de care a divorțat 10 ani mai târziu. În 1984, Năstase s-a căsătorit cu Alexandra King, au adoptat doi copii, iar după 14 ani au divorțat.

Ilie Năstase s-a căsătorit în 2004 cu Amalia, alături de care are două fetițe, cei doi divorțând în 2010. Apoi, sportivul a ajuns în brațele lui Brigitte Sfăt, scandalurile epocale din timpul divorțului lor făcând deliciul presei tabloide.

Cu Ioana s-a căsătorit în 2019, Ilie Năstase și bruneta luând decizia să facă o cununie civilă discretă. Acum însă, după nenumărate despărțiri și împăcări, Ilie Năstase și Ioana trebuie să se prezinte în fața judecătorilor pentru a decide dacă vor divorța sau nu.

ADVERTISEMENT
Tags: