Life

Ilinca Goia revine pe micile ecrane. Actrița va avea un rol în noul serial de la Antena 1, Lia

Ilinca Goia revine pe micile ecrane și va juca în “Lia”, noul serial de la Antena 1. Ce personaj va interpreta actrița de teatru și film?
24.10.2022 | 15:34
Ilinca Goia revine pe micile ecrane Actrita va avea un rol in noul serial de la Antena 1 Lia
Ilinca Goia va juca în serialul Lia, de la Antena 1. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Actrița Ilinca Goia revine pe micile ecrane și va avea un rol în serialul “Lia”, care va începe în curând la Antena 1. Producția este semnată de Ruxandra Ion și Dream Film Production, iar filmările sunt în desfășurare.

Ilinca Goia va juca în serialul Lia, de la Antena 1

Ilinca Goia se întoarce la TV după o lungă perioadă în care a lipsit de pe micile ecrane. Actrița de teatru și film va interpreta un personaj important în serialul “Lia”, și anume Otilia Bădescu.

ADVERTISEMENT

Mama lui Alice, interpretată de Ioana Blaj, se bucură de rolul de stăpână a casei. Din această poziție, acțiunile ei ajung să-i afecteze pe toți cei implicați.

Personajul interpretat de actriță este unul complex, al unei femei puternice, încercate de viață, dar și autoritară, în același timp.

ADVERTISEMENT

“Otilia este o femeie încercată de viață, puternică și autoritară, care a crescut mulți copii, deşi nu toţi ai săi. Cu toate că și-a umplut viața și casa cu mulți oameni… e mai singură decât dac-ar fi locuitorul unei insule pustii…

Nu se poate bizui decât pe ea însăși. Scopul său în viață a devenit fericirea fiicei sale și buna creștere a nepoțelului.

ADVERTISEMENT

Provocarea majoră a acestui rol este să-i descopăr şi să-i exprim umanitatea, fragilitatea, sensibilitatea, îndoielile, hazul (voit sau involuntar), toate aceste ‘straturi’ ce creează un caracter profund, complex, credibil, sper interesant și emoționant.

Ce mă captivează la acest rol? Imensa ei capacitate de dedicare, devotamentul necondiționat, faptul că a adoptat trei copii și a crescut… cinci, mămoșenia ei, camuflată într-o «folie oțelită» de autoritarism.

ADVERTISEMENT

Deşi este obsedată de control, Otilia este plină de îndoieli, are pusee manipulative și suferințe afective neștiute de nimeni.

Sunt multe ‘straturi’ în descrierea acestui rol. Cred că protejarea este cuvântul definitoriu pentru Otilia și frica de schimbare!”, a declarat Ilinca Goia despre personajul ei, potrivit Antena 1.

Ce actori vor mai juca în noul serial de la Antena 1

Andrei Voicu interpretează personajul Robert Vornicu, în strânsă legătură cu Otilia Bădescu. Actorul a început cursurile de actorie de câțiva ani, iar acesta este primul său astfel de proiect pe micile ecrane.

Robert este fiul lui Petru (Ștefan Floroaia) și Alice (Ioana Blaj). Personajul său este “curajos și vorbăreț”, iar actorului îi place foarte mult pe platourile de filmare și este fericit că a primit o asemenea șansă.

Scenaristul Radu Grigore a dezvăluit că Andrei Voicu a depășit orice așteptări, fiind un actor la început de drum. Tânărul se descurcă foarte bine la filmări, motiv pentru care scenaristul îl consideră “un actor adevărat”.

Tina Duceac, studentă la UNATC, va juca și ea în serialul produs de Ruxandra Ion. Tânăra este foarte recunoscătoare pentru această oportunitate, iar serialul a fost primul casting din viața ei.

“A fost primul casting din viața mea, pe care mi-am dorit enorm să îl iau, pentru a-mi îndeplini cel mai mare vis – acela de a juca într-un serial.”, a mai spus ea.

Ana Bodea este personajul principal din serialul “Lia”, care îi dă viață unei tinere de 20 de ani, fiica unui profesor, care trebuie să renunțe la marele ei vis după moartea tatălui.

ADVERTISEMENT