Life

Ilinca Vandici, mărturisiri sfâșietoare despre părinții ei. Prezentatoarea Bravo, ai stil a suferit cumplit

Ilinca Vandici a făcut câteva mărturisiri sfâșietoare despre relația cu părinții ei, care nu i-au fost aproape de la început în cariera în televiziune.
01.08.2021 | 12:25
Ilinca Vandici marturisiri sfasietoare despre parintii ei Prezentatoarea Bravo ai stil a suferit cumplit
Ilinca Vandici, vedetă Kanal D. Foto: captură Youtube
ADVERTISEMENT

Ilinca Vandici este una dintre cele mai iubite prezentatoare de la noi. Vedeta Kanal D este amfitrioana concursului de modă Bravo, ai stil, iar succesul de care se bucură este unul imens.

Cu toate acestea, în spatele zâmbetului și a energiei pozitive pe care le afișează mereu se ascund multe lucruri neplăcute.

ADVERTISEMENT

Ilinca nu a avut un debut fericit în showbiz și asta din cauza relației cu părinții ei. Tânăra prezentatoare care provine din Aleșd, județul Bihor, a făcut câteva mărturisiri despre copilăria ei și desprinderea de casa părintească în drumul ei spre lumea televiziunii.

Ilinca Vandici, mărturisiri dure despre relația cu părinții ei și moartea tatălui

„Dacă mă întrebi acum, după ce am început un soi de terapie agresivă, părinții nu au fost alături de mine. Niciodată nu mi-au spus că sunt mândri de mine.

ADVERTISEMENT

N-am primit din partea mamei niciodată un Bravo. Întotdeauna era ceva de arătat cu degetul. Eu toată copilăria mea am fost într-o competiție cu sora mea, să fiu mai bună, mai bună, mai bună”, a declarat Ilinca Vandici în emisiunea „În oglindă” de pe Youtube.

Vedeta a povestit și unul dintre cele mai dificile momente din familia ei. Și-a amintit când a câștigat un concurs de Miss și a mers la spital la tatăl ei, care după ceva timp urma să închidă ochii definitiv.

ADVERTISEMENT

Ilinca a început să lăcrimeze când și-a amintit de pierderea tatălui său. Cu greu s-a recules după acea tragedie și chiar și astăzi când vorbește despre asta o încearcă emoții puternice.

„În momentul în care l-am pierdut pe tata, mi-am dat seama că sunt singură. Chiar dacă nu am primit acel Bravo, sunt singură că este mândru de mine”, a mărturisit Ilinca.

ADVERTISEMENT

Mama ei i-a spus că va fi percepută ca o femeie ușoară

În același interviu, Ilinca a spus clar că relația ei a fost mai complicată cu mama ei, care i-a dat câteva sfaturi de viață cu care vedeta nu a fost de acord.

Crescută la țară, Ilinca s-a lovit de mentalitatea potrivit căreia femeia trebuie să îndure orice lângă bărbatul ei, iar primul bărbat trebuie să fie și ultimul din viața ei.

Cel mai tăios lucru pe care i l-a spus mama ei legat de relațiile ei și de felul în care a ales să își trăiască viața a fost că lumea o va percepe ca pe o femeie ușuratică.

 

ADVERTISEMENT