Life

Ilinca Vandici, pusă la zid după ce a anunțat despărțirea de soțul ei: „Umblați după bani”. Ce vedetă a apărat-o

Ilinca Vandici s-a trezit cu un val de mesaje de susținere după anunțul despărțirii de soț, dar și cu niște critici acide în mediul online.
13.05.2023 | 19:43
Ilinca Vandici pusa la zid dupa ce a anuntat despartirea de sotul ei Umblati dupa bani Ce vedeta a aparato
Ilinca Vandici, criticată după anunțul despărțirii de soțul ei. Foto: Instagram/ wowbiz.ro/ Montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Ilinca Vandici a anunțat că s-a separat de soțul ei, Andrei Neacșu, iar vestea a fost comentată la scurt timp de urmăritorii ei. Printre persoanele care au reacționat se numără și câteva vedete.

Ilinca Vandici, susținută de Elena Gheorghe după anunțul despărțirii de soț

Elena Gheorghe este cântăreața care i-a arătat tot sprijinul din lume vedetei Kanal D2. Aceasta i-a luat apărarea în fața cârcotașilor, în fața oamenilor care au taxat-o pe Ilinca pentru că poza într-o femeie cu o familie perfectă, ba chiar dădea sfaturi despre căsniciile de durată.

ADVERTISEMENT

Alexandra Ungureanu și Oana Turcu se numără printre celelalte vedete care au ținut să îi arate încurajări prin câteva emoticoane, la postarea în care prezentatoarea a făcut anunțul separării.

„Ești un om minunat și sunt sigură că tot ce e mai frumos și mai bun urmează pentru tine. Te îmbrățișez!”, i-a scris Elena Gheorghe.

ADVERTISEMENT

Potrivit informațiilor obținute de FANATIK, neînțelegerile dintre Ilinca Vandici și soțul ei, Andrei Neacșu, au început înainte de Paște. De altfel, aceștia nu au petrecut sărbătorile împreună. De altfel, cei doi au refuzat să se mai afișeze pe rețelele de socializare de o bucată bună de vreme.

Nu toată lumea e empatică: „Acum șase luni dădea sfaturi despre cum se întreține o relație și ce fericită ești tu”

Ilinca Vandici a primit numeroase mesaje de susținere din partea comunității sale, dar și câteva critici aspre. O fană a remarcat ”ipocrizia” vedetei care e, mai nou, specializată în dat sfaturi de viață, având și un vlog în care descoase persoanele publice de secrete.

ADVERTISEMENT

„Tu erai, fă? Să moară tata! Acum șase luni dădeai sfaturi despre cum se întreține o relație și ce fericită ești tu. Borăsc!; Era de așteptat. Așa e cu băieții de bani gata. Vă uitați la milioanele din conturi și uitați ca aveți o viață. Umblați după banii lor si sfârșiți singure!; ”Aș ierta orice” (n.r.: ironie); Se știa de mult că urmează asta!”, sunt câteva din mesajele mai puțin drăguțe pe care oamenii au ținut să le lase la postarea vedetei.