Life

Iluzia optică ce dă bătăi de cap. Doar geniile găsesc unde se află fotograful în imagine în mai puțin de 5 secunde

Un fotograf a creat fără să vrea o iluzie de cap cu care a reușit să le dea multora bătăi de cap. Unde se ascunde, de fapt, în imagine.
08.07.2023 | 19:00
Iluzia optica ce da batai de cap Doar geniile gasesc unde se afla fotograful in imagine in mai putin de 5 secunde
Unde se află fotograful ascuns în această iluzie optică. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

O imagine cu un fotograf în timp ce încerca să surprindă cadre impresionante în natură s-a transformat în iluzie optică și a făcut înconjurul lumii. Doar geniile reușesc să-l găsească în mai puțin de 5 secunde.

Iluzie optică virală în toată lumea- creată accidental de un fotograf

O imagine ce înfățișa un fotograf care stătea la pândă pentru a surprinde animalele sălbatice în mediul lor natural a devenit virală în întreaga lume și s-a transformat în iluzie optică. Mulți au încercat să-și dea seama unde se ascunde tânărul, de fapt.

ADVERTISEMENT

Însă doar geniile reușesc să-l găsească în mai puțin de 5 secunde. Chiar dacă este chiar în fața privitorilor, Sasan Amir, pe numele său, poartă o pelerină de camuflaj, așteptând să-i iasă în cale animalele și păsările din pădurea deasă în care se afla.

Fotograful a reușit să se încadreze atât de bine în peisaj, încât nu doar că prezența sa nu a fost semnalată de „țintele” lui, dar și oamenii se chinuie acum să-l observe. Cei care reușesc din prima pot considera că au o privire foarte ageră.

ADVERTISEMENT

Dacă nu ai reușit să-l găsești până acum, privește atent în centrul fotografiei transformate în iluzie optică. Sasan Amir se află între copaci, în partea de jos o imaginii, având camera în mână și fiind îndreptat cu fața spre adâncul pădurii.

iluzie optică sasan amir fotograf pădure camuflaj
Aici se află Sasan Amirs ascuns în imaginea devenită iluzie optică.
Sursa foto: Facebook/ Colaj Fanatik

Sasan Amir face fotografii de 18 ani

Chiar dacă nu a avut nicio intenție să transforme o fotografie în care arată cum se desfășoară una din zilele sale de muncă într-o iluzie optică, este de menționat că Sasan Amir nu este deloc nou în domeniul său.

ADVERTISEMENT

Tânărul în vârstă de 28 ani are la activ nu mai puțin de 18 ani de activitate, scrie a1.ro. În tot acest timp, Sasan Amir a reușit să surprindă cadre aspectuoase și să stea printre lei ori alte animale pe care unii le văd doar la grădina zoologică.

Fotograful care a realizat din greșeală această iluzie optică a călătorit întreaga lume de dragul artei. Iar atunci când a publicat imaginea cu pricina pe internet, în anul 2022, chiar el a fost cel care și-a provocat urmăritorii.

ADVERTISEMENT

„Mă poți observa în toate pozele? Obținerea fotografiilor în acel unghi mic oferă subiectului un efect de ieșire foarte bun. A fi unul cu natura este cheia – mai ales din exterior”, a scris Sasan Amir pe Facebook.

ADVERTISEMENT