Life

Imaginea surpriză postată de Rareș, soțul Georgianei Lobonț. Cântăreața apare alături de Armin Nicoară

Fotografia neașteptată distribuită de Rareș, managerul Georgianei Lobonț. Nu lipsește nici saxofonistul și finul Armin Nicoară.
19.01.2023 | 14:40
Imaginea surpriza postata de Rares sotul Georgianei Lobont Cantareata apare alaturi de Armin Nicoara
Fotografia neașteptată distribuită de Rareș, managerul Georgianei Lobonț. Nu lipsește saxofonistul Armin Nicoară. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Imaginea surpriză postată de soțul renumitei cântărețe de muzică de petrecere. Cântăreața în vârstă de 28 de ani apare alături de artistul care a colaborat în trecut și cu Vlăduța Lupău, partenera lui Adrian Rus.

Fotografia neașteptată distribuită de Rareș, managerul Georgianei Lobonț. Nu lipsește saxofonistul Armin Nicoară

Rareș, soțul Georgianei Lobonț, a luat prin surprindere pe toată lumea când a anunțat că divorțează după 7 ani de mariaj. Tot el a postat acum o fotografie neașteptată în care artista apare alături de Armin Nicoară.

ADVERTISEMENT

Relația dintre cei doi cântăreți nu este numai una de prietenie, ci și de ”rudenie”. Mai exact, solista este nașa de cununie a cunoscutului saxofonist care nu a lipsit din vacanța petrecută luna aceasta în însoritul Maldive.

Din fotografia postată pe o rețea de socializare a managerului nu lipsește nici Claudia Puican, soția cântărețului. Cei trei au filmat recent un videoclip la o piesă în care și-au pus toată energia și încrederea.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, imaginea din social media demonstrează că divorțul dintre Rareș și Georgiana Lobonț a fost dat uitării. Interpreta de muzică de petrecere și partenerul de viață formează în continuare o familie.

Georgiana Lobonț, Claudia Puican și Armin Nicoară
Georgiana Lobonț, Claudia Puican și Armin Nicoară. Sursa foto: Instagram.com

Georgiana Lobonț și Armin Nicoară, surpriză pentru fani

Georgiana Lobonț și Armin Nicoară au pregătit o mare surpriză pentru fanii lor, subliniind că zilele următoare au deja programate evenimente și spectacole. Cei doi artiști vin cu vești minunate în plan profesional.

ADVERTISEMENT

„Super gașca din Maldive. Din păcate, vacanța noastră a ajuns la final, dar promitem că ne mai întoarcem”, a scris artistul pe pagina de Instagram.

„Surpriza noastră este pe cale să apară… o să aveți o mare surpriză în următoarele ore, mâine. Vine piesă din Maldive”, a mai adăugat saxofonistul într-o filmare în care apare cu soția sa și cu cântăreață.

ADVERTISEMENT

În altă ordine de idei, Armin Nicoară a mai declarat că are numai cuvinte de laudă pentru nașii săi și că nu este genul de persoană care să se bage în relația lor amoroasă.

ADVERTISEMENT