Life

Imagini dureroase cu Bianca Sârbu, după ce a fost operată de cancer: “Sper să fie ultima intervenție”

Se spune că Dumnezeu nu îți dă mai mult decât poți duce, iar Bianca Sârbu a simțit pe propria piese puterea acestor cuvinte. A
29.03.2021 | 11:38
Imagini dureroase cu Bianca Sarbu dupa ce a fost operata de cancer Sper sa fie ultima interventie
Bianca Sârbu a trecut printr-o nouă intervenție. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Actrița Teatrului “Constantin Tănase” a suferit, chiar de ziua ei, o nouă intervenție chirurgicală, la nas, după ce cancerul de piele a revenit. FANATIK.RO a obținut informații exclusive despre noua încercare a actriței și vă prezentăm detalii dureroase despre lupta crâncenă dusă de Bianca Sârbu.

O vezi mereu cu zâmbetul pe buze, plină de energie și activă ca argintul viu, însă Bianca Sârbu a trăit până la 41 de ani cât alții în două vieți. Rămasă văduvă la 34 de ani, cu doi copii de crescut, și cu un diagnostic crunt primit – cancer de piele -, actrița teatrului Constantin Tănase a simțit cât se poate de clar, pe propia piele, că viața este imprevizibilă și atârnă, de multe ori, de un fir de ață.

ADVERTISEMENT

Pe 12 martie, chiar de ziua ei, Bianca Sârbu a fost operată la Spitalul Floreasca din București, după ce medicul i-a dat o veste șoc: cancerul de piele a recidivat. Sub anestezie generală, actrița a fost operată la nas, de unde a fost eliminat țesutul bolnav, și ulterior i s-a pus o grefă de piele, luată din spatele urechii.

Bianca Sârbu
Bianca Sârbu, o nouă operație. Sursă foto: Captura Kanal D

Artista a dezvăluit, pentru FANATIK.RO, că s-a temut cel mai mult de anestezia generală și, după câteva zile de chin, a primit o veste îmbucurătoare de la medici: este vindecată 100%.

ADVERTISEMENT

Au trecut mai bine de două săptămâni de la intervenția suferită de Bianca Sârbu, iar recuperarea a fost destul de rapidă. Urmele intervenției se vad din ce în ce mai puțin, iar zona este îngrijită extrem de atent de actriță care aplică cu rigurozitate cremele prescrise de medic.

“Mă simt excelent acum! Urmele abia se mai văd! Sper să fie ultima operație pe care o fac.”, a declarat Bianca Sârbu, în exclusivitate, pentru FANATIK.RO. Actrița are și un mesaj pentru cei care își pun sănătatea pe plan secund: “Mergeți la medic rapid, atunci când simțiți că este ceva în neregulă cu voi, cu corpul vostru!”

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Bianca Sarbu (@biancasarbuofficial)

Bianca Sârbu l-a avut alături, tot timpul, pe soțul ei, Bogdan

Activitatea profesională, pusă în stand by de pandemie

Bianca Sârbu mărturisește că, aproape la fel de rău ca problema de sănătate suferită, o doare situația în care se află teatrul românesc în această perioadă pandemică. Actrița recunoaște că “înghețarea” tuturor proiectelor profesionale o afectează teribil și speră la o recăpătare a normalității cât mai curând.

“Din punct de vedere profesional, foarte greu! Un artist departe de scenă, colegi și public, îți dai seama… . Dar personal, am realizat cât de mult ne iubim eu și soțul meu! Nu ne-am certat și nu ne-am plictisit nici măcar un minut.

ADVERTISEMENT

Și evenimentele muzicale au fost amânate, dar ne-am adaptat și am trecut în online cu câteva proiecte frumoase”, a declarat Bianca Sârbu, în exclusivitate, pentru FANATIK, precizând că, în toată această perioadă grea, l-a avut alături pe soțul ei, Bogdan, pe sprijinul căruia a simțit că se poate baza necondiționat.

Vezi mai jos imagini de la nunta Biancăi Sârbu!

ADVERTISEMENT