Life

Imagini dureroase la două săptămâni de la moartea lui Nosfe. Regretatul artist apare în echipa lui Dumitrescu la Chefi la Cuțite

Nosfe a revenit la Chefi la Cuțite, în echipa lui Florin Dumitrescu. Regretatul cântăreț a murit în urmă cu aproape două săptămâni.
28.10.2022 | 15:00
Imagini dureroase la doua saptamani de la moartea lui Nosfe Regretatul artist apare in echipa lui Dumitrescu la Chefi la Cutite
Nosfe la Chefi la Cuțite. Sursa foto: Captură Antena 1
ADVERTISEMENT

Cu ajutorul amuletei speciale folosite de Cătălin Scărlătescu, patru concurenți din bootcamp rămași neselectați au revenit la Chefi la Cuțite, printre care și Nosfe, care a murit în urmă cu aproape două săptămâni.

Nosfe, în echipa lui Florin Dumitrescu, la Chefi la Cuțite

În ediția difuzată miercuri seară, 26 octombrie, Cătălin Scărlătescu a folosit o amuletă care i-a permis să aducă în echipe patru concurenți care nu au fost selectați în bootcamp.

ADVERTISEMENT

Dintre aceștia, doi ajung în echipa sa, iar chefii Bontea și Dumitrescu vor primi și ei câte un concurent.

“Cheamă 4 concurenți care nu au fost selectați în bootcamp și repartizează-i în echipe astfel încât să reveniți la numărul inițial de concurenți.”, spune amuleta respectivă.

ADVERTISEMENT

Unul dintre cei patru concurenți care vor ajunge în echipe cu ajutorul amuletei norocoase este Nosfe. Regretatul artist a ajuns în echipa lui Florin Dumitrescu, după cum se poate vedea din promo-ul pentru ediția Chefi la Cuțite din 31 octombrie.

Nosfe la Chefi la Cuțite
Nosfe, prezent în bucătăria la Chefi la Cuțite. Sursa foto: Captură Antena 1

Nosfe, pe numele său real Vlad Darius Crețan, a venit la Chefi la Cuțite alături de soția lui, Mădălina Crețan. Membrul trupei Șatra Benz a ajuns la proba de bootcamp, dar de acolo nu a reușit să meargă mai departe.

ADVERTISEMENT

Amuleta lui Cătălin Scărlătescu i-a oferit o șansă regretatului cântăreț, care s-a stins din viață în noaptea de 15 spre 16 octombrie 2022, la doar 37 de ani.

Chefii Dumitrescu și Scărlătescu, șocați după decesul lui Nosfe

Nosfe i-a impresionat pe jurații de la Chefi la Cuțite, iar aceștia au transmis mesaje după ce au aflat că artistul s-a stins din viață.

ADVERTISEMENT

Florin Dumitrescu a transmis condoleanțe familiei, dar nu a putut spune mai multe deoarece a rămas fără cuvinte.

“În situații de genul acesta mi se termină cuvintele. Multă putere familiei! Condoleanțe!”, a fost mesajul bucătarului, postat pe rețelele sociale.

Apariția lui Nosfe la Chefi la Cuțite a fost una care a impresionat pe toată lumea, mai ales că nu multe persoane știau că era pasionat de gătit.

Chef Cătălin Scărlătescu a avut numai cuvinte de laudă la adresa cântărețului. Deși nu l-a avut în echipă, cheful a recunoscut că Nosfe era foarte priceput în bucătărie.

“Nosfe a fost fantastic. El vine dintr-o altă poezie. Venea din zona artistică, dar s-a descurcat fantastic de bine. Chiar ne-a impresionat.

Deși nu a fost în echipa mea, pot să spun că a fost un om care a ridicat foarte mult atmosfera la filmări.

Ca și cuplu, erau foarte frumoși. Nu erau supărăcioși. Nu au fost conflictuali deloc, nu s-au certat cu nimeni. Știți că la noi se mai întâmplă să se mai certe concurenții între ei.

Era rachetă omul! Cât despre soția lui, care a fost în echipa mea, fata asta mi-a dat un plus în echipă. E foarte trist că a plecat un om așa devreme.”, a declarat Cătălin Scărlătescu pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT