News

Imagini emoționante cu o ursoaică și puiul ei, jucându-se în mijlocul drumului. Video

26.08.2020 | 23:44
Imagini emotionante cu o ursoaica si puiul ei jucanduse in mijlocul drumului Video
ADVERTISEMENT

O ursoaică a fost surprinsă de câțiva turiști în momentul în care se juca alături de puiul ei în mijlocul drumului.

Imaginile emoționante au fost filmate în drumul unor turiști spre Lacul Sfânta Ana, din munții Harghitei.

ADVERTISEMENT

Cu toate că a blocat drumul pentru a se juca cu puiul, trecătorii au apreciat momentul și, înduioșați, au imortalizat clipa.

O ursoaică alături de puiul ei au fost surprinși în mijlocul drumului, în timp ce se jucau

Internauții au apreciat filmarea și au lăsat zeci de comentarii pozitive, în care au uitat pentru un moment e orice altceva și au apreciat natura în toată minunăția ei, conform România TV.

ADVERTISEMENT

Ursoaică jucându-se cu puiul ei în drum spre Lacul Sf. Ana

Posted by Transylvania Travel Agency on Tuesday, August 25, 2020

„Filmarea este foarte reușită. Mă uit continuu la jocul lor, nu mă mai satur privind aceste minunate animăluțe. Mulțumim, ați surprins momente de bucurie de care avem nevoie!/ Dragii de ei. Sunt animale blânde și inofensive. Nu au nici o treabă cu oamenii. Ar trebui să avem mai multă grijă de urșii din țară/ Ce frumos știu animalele să-și crească puii!/ Foarte frumos! Mama este alături de puiul ei!”, a scris o femeie.

„Se jucau frumos până o venit grăbitul ăla sau aia cu mașina….”, a completat un internaut.  „Foarte frumos! Mama este alături de puiul ei! ! ❤❤❤????”, a scris un altul.

ADVERTISEMENT

„Superbă filmarea. bravo !!”, „Un uriaș adorabil”, „Ce frumos știu animalele să-și crească puii!”, „Frumos, oricum acolo e poligon de încercare nu șosea”, „Dragii de ei. Sunt animale blânde și inofensive. Nu au nici o treabă cu oamenii. Ar trebui să avem mai multă grijă de urșii din țară”, „Ce frumusețe chiar că ați fost norocoși de ați filmat”,  au scris alți internauți impresionați de moment.

Videoclipul a devenit viral și a strâns zeci de mii de vizualizări, alături de sute de like-uri și comentarii.

ADVERTISEMENT