News

Imagini horror de la locul unde cenușa Cristinei Țopescu ar urma să fie depusă. FOTO şi VIDEO EXCLUSIV

29.01.2020 | 19:22
Imagini horror de la locul unde cenusa Cristinei Topescu ar urma sa fie depusa FOTO si VIDEO EXCLUSIV
ADVERTISEMENT

Două săptămâni s-au scurs de când trupul neînsuflețit al Cristinei Țopescu a fost incinerat la crematorul Vitan-Bârzești, iar familia regretatei jurnaliste pare că nu s-a decis nici acum unde să lăse cenușa acesteia. Cea mai credibilă variantă ar fi Cimitirul Bellu, singurul din Capitală care dispune de un loc unde urnele să fie depuse.

Haos la doi pași de mormântul lui Eminescu

Reporterii FANATIK s-au deplasat la fața locului pentru a vedea locul unde Cristina Țopescu ar trebui să se odihnească pentru eternitate şi au făcut o descoperire incredibilă.

ADVERTISEMENT

Partea amenajată în scopul depunerii urnelor este într-o stare avansată de degradare, deși se află în zona unde sunt îngropați academicienii și la doi pași de mormântul lui Mihai Eminescu.

Așa cum se poate observa și în imagini, spațiile destinate urnelor se află într-o stare deplorabilă, acestea servind acum drept spaţiu de depozitare a hainelor uzate, a sticlelor de plastic goale sau a altor obiecte abandonate.

ADVERTISEMENT

Angajații cimitirului neagă existența unei capele a familiei Țopescu

Reprezentanții conducerii cimitirului Bellu știu de existența unei capele aparținând familiei Țopescu, informație care contrazice speculațiile care au apărut până acum în presă.

„Am văzut la televizor că vor să o aducă aici pentru că familia Țopescu ar avea un cavou în incinta Bellu, dar nu este adevărat. Eu lucrez de peste zece ani aici.  Cel mai probabil, dacă va ajunge aici, urna ar trebui depusăîn locul special amenajat pentru asta.

ADVERTISEMENT

Dar încă nu au trecut cele 40 de zile. După incinerare familia are acest interval de timp să se gândească ce va face cu ea. Momentan nu am auzit nimic despre asta”, a declarat șeful paznicilor din Bellu, pentru FANATIK. 

Cenușa a fost ridicată de mama Cristinei Țopescu

Reprezentanții crematoriului Vitan Bârzești ne declarau, în urmă cu aproape o săptămână că urna în care se aflau rămășițele Cristinei Țopescu a fost ridicată în cursul zilei de sâmbătă, la doar două zile de la incinerare: „Mama jurnalistei, împreună cu doamna Andreea Berecleanu au venit împreună sâmbătă cu o firmă de servicii funerare”.

ADVERTISEMENT

Varianta Bellu, dezvăluită de Andreea Berecleanu

Într-un inteviu pentru publicația Elle, Andreea Berecleanu a vorbit despre ce își dorea Cristina Țopescu să se întâmple cu cenușa sa după ce va trece în neființă: „În 2009. Eram în Spania, la 10.000 de metri altitudine, în avion. Vorbeam despre viața de dincolo, despre religie. Atunci mi-a spus: «Ca să nu uit. Să știi, eu vreau să fiu incinerată». Apoi mi-a confirmat decizia, la înmormântarea tatălui ei. Nu voia să ajungă în pământ.

Voia să se risipească de acolo de unde a venit, din univers. Mi-a și spus unde își dorește să împrăștii cenușa: în mare și într-un loc unde să fie cai. Și asta o să fac, o să găsesc un loc așa cum și-l dorea. O altă parte din cenușă o să rămână însă la mama ei și o alta în cavoul familiei Țopescu de la cimitirul Bellu”.

Cum a murit Cristina Țopescu

Cristina Ţopescu a fost găsită moartă în casa sa din oraşul Otopeni, în seara de 12 ianuarie suferea din cauza depresiei și avea o serie de probleme financiare.

Viața ei luase o altă turnură recent și a început să spere că lucrurile o vor lua pe un făgaș normal. Fusese angajată consilieră a secretarului de stat Horațiu Moldovan de la Ministerul Sănătății.

 

 

 

 

 

 

 

 

ADVERTISEMENT
Teodora Stoica a făcut top 3 cei mai petrecăreți jucători români: „Sper să...
Teodora Stoica a făcut top 3 cei mai petrecăreți jucători români: „Sper să nu mă urască!” + Antrenorul pe care îl admiră în secret: „N-am avut curaj să-i spun”
Cum puteți scăpa de „hormonul stresului” și grăsimea de pe burtă. Suplimentele care...
Cum puteți scăpa de „hormonul stresului” și grăsimea de pe burtă. Suplimentele care vă pot ajuta
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus...
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus un fotbalist cunoscut
"Luna roz" sau "Luna căpşunilor", fenomen rar pe 21 iunie 2024. Unde va fi vizibilă
Destinul cumplit al milionarului care a ajuns falit şi a rămas fără casă:...
Destinul cumplit al milionarului care a ajuns falit şi a rămas fără casă: „A pierdut totul! Nici nu ştiu unde a dormit”
Wow, ce apariție!! Cum s-a pozat Ilinca Vandici în costum de baie. A...
Wow, ce apariție!! Cum s-a pozat Ilinca Vandici în costum de baie. A spus 'stop joc' pe plajă! / FOTO
VESTE BUNĂ despre SCHENGEN! ANUNȚUL președintelui Italiei pentru ROMÂNIA
VESTE BUNĂ despre SCHENGEN! ANUNȚUL președintelui Italiei pentru ROMÂNIA
EXCLUSIV Povestea impresionantă a lui Alex, copilul bolnav de autism care l-a ținut...
EXCLUSIV Povestea impresionantă a lui Alex, copilul bolnav de autism care l-a ținut de mână pe Bancu la Euro 2024."Sunt mândră de el. Îmi era teamă. Am fost a patra rezervă"
Nadia Comăneci are un avion care-i poartă numele. Imagini rare cu aeronava
Nadia Comăneci are un avion care-i poartă numele. Imagini rare cu aeronava
Bombă în showbiz! Zanni e într-o relație și se gândește la nuntă: „Mama...
Bombă în showbiz! Zanni e într-o relație și se gândește la nuntă: „Mama copiilor mei va fi cea mai norocoasă”
Prințesa Kalina a Bulgariei, apariție controversată la Palatul Varna din Sofia. Tragedia care...
Prințesa Kalina a Bulgariei, apariție controversată la Palatul Varna din Sofia. Tragedia care și-a pus amprenta asupra chipului ei
Cum a descoperit Christian Sabbagh că fiul său are autism. Soția sa a...
Cum a descoperit Christian Sabbagh că fiul său are autism. Soția sa a fost prima persoană care și-a dat seama: „O bună perioadă de timp nu mi-a zis”