Sport

Au vopsit gazonul! Jucătorii s-au înverzit pe noua iarbă de pe Ion Oblemenco. Foto

Partida dintre Universitatea Craiova și Oțelul Galați a venit cu imagini neplăcute pentru fanii oltenilor, pentru că noul gazon a fost vopsit.
24.07.2023 | 22:41
Au vopsit gazonul Jucatorii sau inverzit pe noua iarba de pe Ion Oblemenco Foto
Imagini neplăcute cu gazonul de pe stadionul Universității Craiova. Sursă foto: fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Primăria Craiova a alocat aproximativ 700.000 de euro pentru amplasarea și întreținerea noului gazon de pe „Ion Oblemenco”, după ce pe arena din Bănie a avut loc a doua ediție a festivalului „Intentcity”.

Jucătorii s-au înverzit de la gazonul vopsit de pe stadionul Universității Craiova

Noul gazon de pe stadionul Universității Craiova a fost inaugurat la meciul oltenilor cu Oțelul Galați, din runda a doua a noului sezon din SuperLiga 1, însă imaginile surprinse pe teren au arătat clar că gazonul a fost vopsit.

ADVERTISEMENT

O parte din gazon a fost vopsit, iar acest lucru a fost sesizabil de la nivelul terenului, iar urmele de vopsea s-au văzut mult mai clar pe jambierele fotbaliștilor, dar și pe tricourile oltenilor.

Partea terenului unde vopseaua s-a văzut cel mai clar, fiind o altă nuanță față de cea a gazonului, a fost în zona careului la care Relu Stoian a apărat în prima repriză, în fața peluzei sud.

ADVERTISEMENT

Reporterul FANATIK aflat pe stadion la confruntarea dintre Universitatea Craiova și Oțelul Galați a testat gazonul la pauza meciului și a văzut că într-adevăr este vorba despre vopsea pe gazon.

Imagine cu vopseaua de pe gazonul de pe „Ion Oblemenco”
Imagine cu vopseaua de pe gazonul de pe „Ion Oblemenco”

Eugen Neagoe, încrezător înaintea meciului cu Oțelul Galați

Eugen Neagoe a vorbit în cadrul unei conferințe de presă înaintea confruntării cu Oțelul Galați, fiind încrezător în jucătorii săi, însă a spus că nu îi va subestima pe gălățeni, chiar dacă sunt nou-promovați.

ADVERTISEMENT

„Este o partidă importantă pentru noi, chiar dacă întâlnim o nou-promovată. Mă interesează mai mult echipa noastră, cum ne vom prezenta. 

Toţi adversarii se motivează suplimentar împotriva noastră, ne dorim ca şi fanii să fie alături de noi în număr mare, să ne încurajeze, echipa simte şi avem o forţă mai mare şi o viteză în plus faţă de adversar.

ADVERTISEMENT

Sper să fie stadionul plin şi băieţii să simtă prezenţa fanilor. Ştiu ce se vrea la Craiova, un joc spectaculos, asta ne dorim şi noi.”, a spus Eugen Neagoe înaintea confruntării.


  • Cotă BETANO pentru Universitatea Craiova: 3,35 este cota pentru „2 solist” la meciul CFR Cluj – Universitatea Craiova

ADVERTISEMENT