Life

Imagini sfâșietoare cu mama lui Andrei Dascălu de la Survivor România. Ce nu s-a văzut în marea finală

Mama lui Andrei Dascălu de la Survivor România a izbucnit în lacrimi în culisele marii finale. Doamna Steliana a spus că nu mai poate de dorul de fiul ei.
12.07.2021 | 18:30
Imagini sfasietoare cu mama lui Andrei Dascalu de la Survivor Romania Ce nu sa vazut in marea finala
Andrei Dascălu, cel mai bun concurent din echipa Războinicilor de la Survivor România. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Mama lui Andrei Dascălu de la Survivor România nu și-a putut stăpâni lacrimile în culisele marii finale. Pentru ea și familia ei, participarea sportivului în show-ul de la Kanal D a fost foarte greu de gestionat.

Steliana Dascălu a vorbit pentru Teo Show în timp ce se afla la machiaj, în seara finalei din 10 iulie. Mama războinicului de la Survivor România a spus că în toate lunile care au trecut s-a gândit mereu la fiul ei și că de multe ori îi venea să îl sune sau să îi scrie mesaje pe telefon.

ADVERTISEMENT

Femeia care i-a dat viață celui mai bun concurent din echipa Războinicilor a mărturisit că i-a scris chiar câteva mesaje pe Whatsapp fiului ei. A sperat că acesta îi va răspunde la un moment dat, neștiind ce se întâmplă la mii de kilometri distanță.

Mama lui Andrei Dascălu de la Survivor România, în lacrimi în culisele finalei

„Mi se rupe sufletul să îl văd acolo. I-am trimis mesaje pe Whatsapp. Acum mi-o răspunde când o primi telefonul. Nu mai vreau să mai plece așa mult niciodată”, a declarat Steliana Dascălu podidită de lacrimi pentru Teo Show.

ADVERTISEMENT

Și sora lui Andrei, Alina, a fost extrem de afectată de faptul că acesta n-a mai fost acasă de câteva luni. Inima ei a fost împărțită în două.

Pe de o parte se bucura că fratele ei a ajuns atât de departe în concurs, însă în același timp suferea de dor.

ADVERTISEMENT
mama lui andrei dascălu
Mama lui Andrei Dascălu de la Survivor România aa suferit mult din cauza dorului de fiul ei. Foto: captură Teo Show

Sora lui Andrei a dormit în camera lui, năpădită de dor

„Suntem foarte apropiați. Mereu eram apropiați. Unde mergea el, mergeam și eu. Mi-a lipsit el. Mi-au lipsit încurajările lui”, a declarat Alina, sora lui Andrei Dascălu.

Tânăra a spus că în ultimele luni a dormit în camera fratelui ei pentru a-l simți aproape și număra zilele până când acesta se întorcea acasă.

ADVERTISEMENT

Emoționați au fost și apropiații lui Marius Crăciun. Chiar dacă aceștia s-au obișnuit cu fiul lor prezent în competiții televizate, emoțiile de la Survivor România au fost unele cu totul noi. În finala Survivor, cea mai mare susținătoare a fost mama lui.

Marius  Crăciun a câștigat una dintre edițiile „Ferma vedetelor” de la PRO TV. De asemenea, a fost unul dintre cei mai buni concurenți de la „Ninja Warrior”, un alt show de la același post de televiziune.

 

ADVERTISEMENT