News

Au apărut imagini cu momentul în care șoferul din Bolintin Vale este lovit în cap cu o piatră. Video

La câteva zile după crima din Bolintin Vale, în spațiul online au apărut imagini cu momentul în care victima, un șofer de microbuz, este lovit în cap cu o piatră.
13.01.2022 | 20:58
Au aparut imagini cu momentul in care soferul din Bolintin Vale este lovit in cap cu o piatra Video
Imagini cu momentul în care șoferul de microbuz din Bolintin Vale este lovit în cap cu o piatră. Sursa foto: captură Gândul.ro
ADVERTISEMENT

De două zile, forțe din Poliție și Jandarmerie asigură siguranța în Bolintin Vale, județul Giurgiu. Sute de oameni revoltați au ieșit pe străzi pentru a cere dreptate în urma unei crime care s-a petrecut în weekendul trecut.

Duminică, 9 ianuarie, un șofer de microbuz a fost lovit cu piatra în cap și a murit ulterior la spital, în urma unui scandal izbucnit pe stradă. Agresorul a fost arestat preventiv.

ADVERTISEMENT

Imagini cu momentul în care șoferul de microbuz din Bolintin Vale este lovit în cap cu o piatră

La câteva zile după tragicul eveniment, în online au apărut imagini cu momentul în care bărbatul este lovit în cap de un bărbat aflat într-un grup de persoane.

Din declarațiile cumnatului victimei, șoferul ar fi fost agresat de mai multe persoane de etnie romă. În grupul de indivizi, aflați sub influența alcoolului, se afla și o femeie, a declarat bărbatul.

ADVERTISEMENT

Într-o primă fază, aceștia s-au așezat în fața microbuzului și l-au oprit, sub pretextul că ar fi căutat o femeie și un copil.

Potrivit informațiilor furnizate de Gândul.ro, victima nu se afla în timpul unei curse, la acel moment, ci revenea acasă după ce fusese în vizită la mama sa.

ADVERTISEMENT

În mașină se mai afla soția acestuia. În momentul conflictului, atacatorii au lovit autovehiculul, i-au spart un cauciuc, iar bărbatul a coborât.

Din acel punct. șoferul a început să fie agresat de atacatori. La un moment dat, așa cum se vede și pe filmările surprinse de camerele de luat vederi, unul dintre ei l-a lovit cu o pavelă în cap, lovitura ducând, ulterior, la decesul acestuia.

ADVERTISEMENT

”A alergat după ei şi după ce s-a oprit au început să-l agreseze şi să-l bată. Unul din ei a luat o pavelă şi i-a dat în cap. Atunci a picat secerat. Am înțeles că există filmările, dar nu vor să le facă publice”, spune cumnatul victimei, conform sursei citate.

Doar o persoană a fost arestată după crima din Bolintin Vale

Cel considerat a fi autorul crimei a fost reținut pentru 24 de ore, iar marți a fost arestat preventiv. Cercetările sunt continuate de polițiști sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bolintin Vale.

Oamenii din oraș sunt revoltați și cer ca toți cei implicați duminică seara în conflict să fie pedepsiți.

”A fost reţinut doar unu. Ceilalţi trei se uită la televizor. Că unu a dat o palmă, unu a dat o cărămidă…Cum poţi să arestezi doar unu?

Mai avea un pic, vă spun sincer se muşamaliza. Deja încerca să bage un minor. De asta a ieşit toată lumea. Din patru inşi care au omorât un om doar unu e în puşcărie, care şi ăla scăpa. Se ajungea să bage un minor şi scăpa. Şi trei stau acasă, se uită la televizor. Cică sunt păziţi de jandarmerie”, a afirmat, la Antena 3, un prieten al bărbatului ucis.

ADVERTISEMENT