Fotbal international

Steaua-Plzen. Galerie FOTO. Cele mai TARI imagini de la marele meci

CLICK SUS PE GALERIA FOTO PENTRU CELE MAI NOI IMAGINI DE LA ARENA NAŢIONALĂ...
25.07.2017 | 21:35
SteauaPlzen Galerie FOTO Cele mai TARI imagini de la marele meci
ADVERTISEMENT

CLICK SUS PE GALERIA FOTO PENTRU CELE MAI NOI IMAGINI DE LA ARENA NAŢIONALĂ

Imagini Steaua – Plzen. UPDATE  Nicolae Dică a adus foarte multe schimbări faţă de metodele de pregătire de până acum de la Steaua, dar mai cu seamă şi la modul în care jucătorii opriţi în cantonament îşi petrec timpul în ziua meciurilor.

FANATIK.RO a aflat că antrenorul vicecampionilor şi-a scos elevii la o plimbare, după ce au servit micul dejun, dar a şi decis efecturarea unei şedinţe de relaxare cu ajutorul unui aparat de creştere a tonusului muscular.

ADVERTISEMENT

Imagini Steaua – Plzen. Aparat cu impuls!

Gabi Enache, jucătorul de bandă al roş-albaştrilor, a postat în această dimineaţă o poză unde se putea observa cum lucrează cu un aparat cu impuls care ajută la creşterea tonusului, dar te face şi să te relaxezi înainte de meciuri. Majoritatea jucătorilor lui Dică preferă să apeleze la un astfel de aparat.

20428311_1444493882271827_1368336974_n

–––––––––

IMAGINI STEAUA-PLZEN. Steaua a efectuat astăzi ultimul antrenament înainte de confruntarea cu Viktoria Plzen de mâine. Partida va fi în format live text şi live video pe site-ul FANATIK.RO. 

ADVERTISEMENT

Intră în galeria foto pentru imagini spectaculoase cu steliştii înainte de Plzen! 

IMAGINI STEAUA- PLZEN. Steaua va întâlni Viktoria Plzen în turul trei preliminar al Champions League, iar primul joc se va disputa pe “Arena Naţională” pe 25 sau 26 iuie, iar returul va avea loc în Cehia, pe 1 sau 2 august.

După ce au avut loc tragerile la sorţi pentru turul trei preliminar al Champions League, cehii de la Viktoria Plzen au postat, pe site-ul oficial, datele pe care le au despre Steaua. Mai mult, aceştia susţin că FCSB este continuatoarea Stelei şi au anunţat care sunt pericolele de are trebuie să se ferească pentru a reuşi să meargă în play-off-ul Champions League.

ADVERTISEMENT

“Echipa de fotbal din România, cunoscută şi drept Steaua Bucureşti, este de 26 de ori câştigătoare a campionatului, şi de 22 de ori învingătoare în Cupă. Pe plan european a impresionat în anii ’80, când a cucerit Cupa Campionilor, acutuala Champions League. Un an mai târziu după acel succes (1987), echipa şi-a trecut în palmares şi Supercupa Europei”, apare pe site-ul oficial.

IMAGINI STEAUA- PLZEN De ce se tem cehii

Steaua-Viktoria Plzen. Cehii au scris despre FCSB si Champions League (2)

IMAGINI STEAUA-PLZEN. Cehii notează că Plzen trebuie să se ferească de Denis Alibec, fost adversar al Viktoriei în perioada în care evolua pentru Astra Giurgiu, şi suporterii: “Arena Naţională are 55.000 de locuri şi atmosfera e una de mare echipă”.

ADVERTISEMENT

Cei de la Viktoria Plzen se tem şi de meciurile pe care echipa din Cehia le-a jucat contra echipelor din România. Palmaresul direct al întâlnirilor cu românii nu este favorabil. “Balanţa cu echipele româneşti nu este strălucitoare. Din patru meciuri, Viktoria a făcut două egaluri, 1-1, cu Petrolul şi Astra. Pe celelalte două le-a pierdut”,  mai notează cehii.

ADVERTISEMENT
Tags: