News

Imagini terifiante cu criminalul din Arad. Acesta a fost filmat în timp ce căra cadavrul fetiței, însoțit de fratele victimei

În spațiul public au apărut o serie de imagini terifiante cu ucigașul din Arad. Acesta a fost filmat în timp ce căra cadavrul fetiței, însoțit de fratele victimei, chiar în ziua crimei.
03.11.2021 | 12:08
Imagini terifiante cu criminalul din Arad Acesta a fost filmat in timp ce cara cadavrul fetitei insotit de fratele victimei
Imagini terifiante cu criminalul din Arad. Acesta a fost filmat în timp ce căra cadavrul fetiței, însoțit de fratele victimei. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Apar tot mai multe detalii și imagini de-a dreptul cutremurătoare în legătură cu crima din Arad, acolo unde o fetiță de doar 4 ani a fost ucisă de tatăl vitreg.

Imagini surprinse cu ucigașul din Arad, imediat după crimă. Acesta apare cărând cadavrul fetiței, însoțit de frățiorul copilei

Postul de televiziune Antena 3 a prezentat imagini surprinse imediat după crima din Arad, petrecută în urmă cu o săptămână.

ADVERTISEMENT

Principalul suspect, tatăl vitreg al copilei, a fost surprins de camere cum căra o valiză în care se afla trupul neînsuflețit al fetiței. Alături de el se afla și frățiorul de doar 3 ani al victimei.

Conform rezultatelor autopsiei efectuate în acest caz, fetița a murit după ce a fost lovită puternic la cap de tatăl său vitreg (23 de ai). În timpul audierilor, principalul suspect al crimei a declarat că intenționa să se predea.

ADVERTISEMENT

Reamintim că marți, bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, cu acuzațiile de omor și profanare de cadavre.

Alt detaliu șocant din acest caz: frățiorul de 3 ani al victimei, martor la scena crimei

În ultimele ore au ieșit la iveală și alte detalii șocante în cazul fetiței de 4 ani care a fost ucisă și apoi incendiată de tatăl vitreg.

ADVERTISEMENT

În urmă cu exact o săptămână, pe 27 octombrie 2021, ziua în care tatăl vitreg a ucis-o în casă pe fetiță, se presupune că în apartamentul crimei se afla și fratele fetiței, un băiețel în vârstă de 3 ani.

Tot miercuri, bărbatul ar fi transportat-o pe fetiță la marginea cimitirului Arad, unde ar fi incendiat-o și ar fi abandonat cadavrul acolo.

ADVERTISEMENT

Peste 3 zile, sâmbătă, 30 octombrie 2021, trupul fără viață al copilei a fost găsit de către un trecător. A fost alertată Poliția și au început cercetările.

Abia luni, anchetatorii au făcut public portretul robot al fetiței dar și alte detalii pentru, iar fetița a fost identificată și astfel s-a ajuns pe un fir la familia acesteia și implicit la suspectul crimei.

Marți, bărbatul din Arad a recunoscut că a ucis-o pe fetița al cărui trup a fost găsit lângă un cimitir și a fost arestat preventiv. El va sta în spatele gratiilor pentru următoarele 30 de zile.

ADVERTISEMENT