Sport

Imagini uluitoare din dosarul penal în care e implicat Daniel Niculae! Puști și pistoale găsite în casele liderilor de galerie. Video

Poliția a dezvăluit imagini de la descinderi în dosarul în care e implicat și Daniel Niculae, președintele Rapidului. Au fost găsite arme de foc, puști și pistoale
14.03.2024 | 13:26
Imagini uluitoare din dosarul penal in care e implicat Daniel Niculae Pusti si pistoale gasite in casele liderilor de galerie Video
Imagini uluitoare din dosarul penal în care e implicat Daniel Niculae! Puști și pistoale găsite în casele liderilor de galerie. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Au fost găsite arme de foc, puși și pistoale în dosarul în care e certat și Daniel Niculae. Poliția Capitalei a transmis că dosarul se referă la acuzații de constituire a unui grup infracțional organizat, distrugere prin incendiere și tulburarea liniștii publice.

Daniel Niculae, complice într-un dosar penal de amploare?! Puști și pistoale găsite în casele liderilor de galerie

După ce a fost ridicat de autorități, polițiștii au percheziționat locuința lui Daniel Niculae, iar președintele Rapidului a fost dus la Parchet pentru audieri. De asemenea, „Bocciu” (n.r. – Liviu Ungurean), liderul galeriei Rapidului, este și el audiat în acest caz.

ADVERTISEMENT

În urma perchezițiilor, Poliția a găsit mai multe arme de foc, dar deocamdată nu se știe de cine erau deținute acestea. „E un dosar care vizează modul în care mai mulți ultrași au dus pe stadionul din Giulești mai multe materiale pirotehnice.

Se pare că acești suspecți foarte periculoși ar fi avut parte de susținerea lui Daniel Niculae. Acesta a fost ridicat de mascați, au fost făcute percheziții la locuința sa, iar acum e audiat la Parchet.

ADVERTISEMENT

De asemenea, a fost dus la audieri și liderul galeriei Rapidului, Liviu Ungurean ‘Bocciu’. Sunt vizați foarte mulți membri ai galeriei, persoane extrem de periculoase, de aceea s-au ocupat de acest caz polițiștii din București specializați în astfel de grupări.

S-au găsit mai multe arme în urma perchezițiilor, nu știm încă dacă au fost găsite la Niculae sau la casele ultrașilor. Este de așteptat ca în orele următoare să fie aduse la audieri și mai multe persoane”, a dezvăluit Valentin Stan, jurnalist Digi24.

ADVERTISEMENT

Dan Șucu i-a angajat avocat de top lui Daniel Niculae

Joi, 14 martie, polițiștii s-au deplasat la locuința lui Daniel Niculae pentru a-l duce la audieri. Oamenii legii s-au deplasat la domiciliul oficialului giuleștean după ce acesta nu le-a răspuns la telefon.

FANATIK a aflat în exclusivitate că Niculae se află la audieri însoțit de un avocat, angajat de acționarul majoritar al Rapidului, Dan Șucu, juristul fiind specializat exact pe penal.

ADVERTISEMENT

Din informațiile obținute de site-ul nostru, autoritățile au convorbiri telefonice în care președintele Rapidului discuta cu suporterii despre materiale pirotehnice.

Puști și pistoale ridicate de Jandarmerie de la liderii de galerie

ADVERTISEMENT