Sport

„L-au ridicat și pe Bocciu!” Mitică Dragomir, reacție șoc în dosarul penal de la Rapid. Exclusiv

Dumitru Dragomir a comentat informația bombă a dimineții. Alături de Daniel Niculae, pe mâna polițiștilor ar fi ajuns și „Bocciu”, liderul de galerie al Rapidului
14.03.2024 | 12:18
Lau ridicat si pe Bocciu Mitica Dragomir reactie soc in dosarul penal de la Rapid Exclusiv
„L-au ridicat și pe Bocciu!” Mitică Dragomir, reacție șoc în dosarul penal de la Rapid. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir a reacționat după ce Daniel Niculae ar fi fost „săltat” de mascați în această dimineață. Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal îl compătimește pe oficialul giuleștean și susține că și „Bocciu” (n.r. – Liviu Ungurean) a ajuns pe mâna Poliției.

După Daniel Niculae, „Bocciu” a fost și el ridicat de Poliție. Mitică Dragomir: „Lovitură înainte de play-off”

Veste groaznică pentru Rapid înainte de startul play-off-ului. Cu o zi înaintea meciului cu Farul, giuleștenii au rămas fără președinte. Daniel Niculae a ajuns pe mâna autorităților fiind implicat într-un dosar care are legătură cu introducerea materialelor pirotehnice pe stadion.

ADVERTISEMENT

Oficialul grupării de sub Podul Grant nu este singur. Liviu Ungurean, cunoscut drept „Bocciu” și șeful galeriei rapidiste, ar fi ajuns și el la Poliție în același caz.

„Cred că e o glumă! Nu se poate așa ceva! Am văzut că domnul Șucu a zis ceva de arme și muniții. Am aflat și eu mai multe acum și e vorba de torțe și petarde. De la meciul Rapid cu FCSB a pornit totul.

ADVERTISEMENT

Din ce știu eu, l-au ridicat și pe Bocciu. Iar Rapid primește o lovitură chiar înainte de play-off. Mă gândesc însă la săracul Niculae! Ce o fi în capul și în sufletul lui acum, a declarat Dumitru Dragomir, în exclusivitate pentru FANATIK.

FANATIK a aflat în exclusivitate că acest caz este instrumentat din anul 2023, fără legătură cu ce s-a întâmplat la derby-ul Rapid – FCSB 4-0. Din informațiile obținute de site-ul nostru, cazul are legătură cu materialele pirotehnice introduse de galerie pe stadion.

ADVERTISEMENT

În acest moment, Daniel Niculae, care este președinte al alb-vișiniilor din anul 2021, se află la audieri însoțit de un avocat specializat pe penal, angajat de clubul Rapid.

Dan Șucu, șocat când a aflat că Niculae a ajuns pe mâna polițiștilor

Dan Șucu, acționarul majoritar al Rapidului, a reacționat prompt când a aflat că Daniel Niculae ar fi fost „săltat” mascați într-un dosar cu arme și muniții. Patronul formației de sub Podul Grant e în stare de șoc.

ADVERTISEMENT

„Are legătură cu arme, muniții, chiar nu are sens! Chiar nu înţeleg despre ce poate să fie vorba. Eu ştiu că ultimul eveniment pe care l-am avut împreună a fost superb.

Nu cunosc detalii, probabil vor apărea într-o perioadă foarte scurtă”, a declarat Dan Șucu, conform as.ro.

Înainte de startul play-off-ului, Rapid are șanse reale la titlu. Giuleștenii sunt pe locul 2, la patru puncte în spatele liderului FCSB. Vineri, 15 martie, de la ora 20:30, echipa lui Bergodi are de jucat, acasă, cu Farul.

ADVERTISEMENT