Sport

Exclusiv. Daniel Niculae, eliberat pentru moment! Procurorii îi pregătiseră ordonanța de reținere de 24 ore, după ce a fost ridicat cu mandat și interceptat în discuții cu fanii Rapidului despre materialele pirotehnice. Avocatul lui Dan Șucu l-a salvat!

Daniel Niculae a fost eliberat după ce în această dimineață a ajuns la Poliție, pentru că ar fi complice într-un caz legat de introducerea materialelor pirotehnice pe stadion.
14.03.2024 | 13:38
Exclusiv Daniel Niculae eliberat pentru moment Procurorii ii pregatisera ordonanta de retinere de 24 ore dupa ce a fost ridicat cu mandat si interceptat in discutii cu fanii Rapidului despre materialele pirotehnice Avocatul lui Dan Sucu la salvat
Daniel Niculae a fost „săltat” de polițiști în această dimineață într-un caz privind introducerea de materiale pirotehnice pe stadion. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT
14-03-2024
11:41

Daniel Niculae a fost eliberat

FANATIK a aflat în exclusivitate că Daniel Niculae a fost eliberat de Poliție. Din informațiile obținute în exclusivitate de site-ul nostru, președintele Rapidului a scăpat la mustață, deocamdată, de reținere.

FANATIK a aflat în exclusivitate că procurorii îi pregăteau reținerea pentru 24 ore, dar a fost scăpat pe chestiuni juridice de avocatul angajat de Dan Șucu.

14-03-2024
10:10

Comunicatul Poliției: „Grup infractional organizat”

Poliția Capitalei a transmis că dosarul în care este cercetat Daniel Niculae se referă la acuzații de constituire a unui grup infracțional organizat, distrugere prin incendiere și tulburarea liniștii publice.

”PERCHEZIȚII ALE POLIȚIȘTILOR CAPITALEI

Astăzi, 14 martie 2024, poliţiştii Direcției Generale de Poliţie a Municipiului București – Serviciul Grupuri Infracționale Violente pun în aplicare 19 mandate de percheziție domiciliară și 28 de mandate de aducere, în Municipiul București și județele Ilfov, Prahova și Iași, într-un dosar penal în care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de constituirea unui grup infracțional organizat, distrugere prin incendiere, tulburarea ordinii publice prin violență asupra bunurilor, orice operațiuni cu articole pirotehnice fără drept, prevăzute de articolul 37 lit. a din Legea 126/1995.

Persoanele vizate vor fi conduse la audieri, în baza mandatelor de aducere care vor fi puse în aplicare, în vederea dispunerii măsurilor legale ce se impun.

Cercetările sunt continuate de către Parchetului de pe lângă Tribunalul București, împreună cu Serviciul Grupuri Infracționale Violente, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de constituirea unui grup infracțional organizat, distrugere prin incendiere si tulburarea ordinii și liniștii publice.

Acțiunea beneficiază de sprijinul Inspectoratului de Poliție Județean Iași, precum și de sprijinul echipelor de intervenție din cadrul Inspectoratului General al Jandarmeriei Române și al Direcției Generale de Jandarmi a Municipiului București.

Facem precizarea că efectuarea percheziţiei domiciliare este o etapă în cadrul procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, ce are drept scop administrarea probatoriului necesar soluţionării cauzei, care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, se arată în comunicatul Poliției.

14-03-2024
09:52

Cazul e instrumentat din 2023

Din informațiile FANATIK, cazul are legătură cu materialele pirotehnice introduse de galerie pe stadion și este instrumentat de anul trecut, fără legătură cu ce s-a întâmplat la derby-ul Rapid – FCSB 4-0. 

Daniel Niculae se află la audieri însoțit de un avocat specializat pe penal, angajat de clubul Rapid. Conform informațiilor FANATIK, autoritățile sunt în posesia unor înregistrări în care președintele Rapidului discuta la telefon cu suporterii despre materiale pirotehnice.

14-03-2024
09:39

Prima ipoteză în cazul „Daniel Niculae”

În dimineața zilei de joi, 14 martie, câțiva reprezentați ai autorităților au mers acasă la Daniel Niculae pentru a-l duce la audieri. Oamenii legii s-au deplasat la domiciliul fostului fotbalist după ce acesta nu le-a răspuns la telefon.

Astfel, reprezentații Serviciului de Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase au venit pentru a-l duce la audieri pe Niculae, motivul fiind legat de materialele pirotehnice introduse în stadion de fanii Rapidului.

Daniel Niculae ar fi fost ridicat de mascați în dimineața zilei de joi, 14 martie. Președintele Rapidului este anchetat de oamenii legii, iar vestea l-a șocat pe Dan Șucu, acționarul majoritar al giuleștenilor.

Daniel Niculae, ridicat de mascați?! Președintele Rapidului e anchetat într-un dosar cu arme și muniții

Știrea care cutremură Giuleștiul vine la mai puțin de o săptămână de la victorie de poveste pe care echipa lui Cristiano Bergodi a obținut-o în derby-ul cu FCSB, scor 4-0.

ADVERTISEMENT

„Are legătură cu arme, muniții, chiar nu are sens! Chiar nu înţeleg despre ce poate să fie vorba. Eu ştiu că ultimul eveniment pe care l-am avut împreună a fost superb. Nu cunosc detalii, probabil vor apărea într-o perioadă foarte scurtă”, a declarat Dan Șucu, conform as.ro.

Daniel Niculae, una dintre legendele Rapidului, club al cărui președinte este în prezent, ar fi fost, conform as.ro, ridicat de forțele de ordine în decursul dimineții de joi, 14 martie. Fostul internațional român este anchetat într-un dosar care are legătură cu arme și muniții.

ADVERTISEMENT

Daniel Niculae este președintele Rapidului începând cu anul 2021. Fostul atacant a agățat ghetele în cui în anul 2018, tot de la formația condusă acum de Dan Șucu și de Victor Angelescu.

În cariera sa de jucător, pe lângă perioadele petrecute la Rapid, Daniel Niculae a mai evoluat pentru Auxerre, AS Monaco, AS Nancy, Kuban Krasnodar și Astra Giurgiu.

ADVERTISEMENT

Dan Șucu, de la extaz la agonie: „Sunt mai exagerat decât Niculae și Angelescu”

Dan Șucu are așadar o săptămână extrem de grea, în ciuda faptului că Rapid a învins-o cu 4-0 pe FCSB și s-a apropiat la patru puncte de lider înainte de startul play-off-ului. Acționarul majoritar a dezvăluit în exclusivitate la „Suflet de Rapidist” că trăiește la intensintate meciurile echipei sale.

„Și împotriva unui rival tradițional, dar aproape orice meci. Prima dată când a intrat iar Rapid în prima ligă eram invitat de către Victor și Nico să vin la meciuri. Atunci eram implicat într-o oare care măsură în zona de juniori.

ADVERTISEMENT

Și mă uitam la ei cum se transfigurau, cum sărbătoreau un gol, mi se părea chiar ușor penibil. Era parcă prea exagerat. Acum, în clipa de față, mă comport chiar mai exagerat decât ei atunci când am ocazia.

Eu mă mândresc oarecum cu ideea de a încerca să fiu mai echilibrat, de a încerca să nu iau decizii pe picior, rapide, de a fi totdeauna mai așezat, dar uite, când e vorba de un meci, nu reușeșc. Cred că sunt mai entuziast decât ăștia mici, ăștia tineri.

Dar nu mă deranjează. De afară poate că se vede ciudat, dar când ești acolo, pe stadion, lucrurile arată complet altfel”, a dezvăluit acționarul majoritar al Rapidului.

  • 41 de ani are Daniel Niculae
ADVERTISEMENT