Life

Imaginile cu Inna care au rupt internetul în două. Artista a renunțat la haine

Imaginile cu care Inna a rupt internetul în două. Cântăreața a renunțat la haine și s-a afișat doar într-un costum de baie.
13.12.2023 | 19:27
Imaginile cu Inna care au rupt internetul in doua Artista a renuntat la haine
Inna a apărut în noi ipostaze incendiare. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Inna a postat imaginile cu care a rupt, din nou, internetul în două. Cântăreața s-a fotografiat în costum de baie, în timp ce dansa. Solista a încins imaginația internauților.

Imaginile cu Inna care au rupt internetul în două. Cum s-a afișat artista

Îndrăgita cântăreață are milioane de fani nu doar în România, ci și peste hotare, și este una dintre cele mai de succes artiste de la noi din țară. Inna este foarte activă și în mediul online, acolo unde postează regulat imagini și clipuri video.

ADVERTISEMENT

Fanii s-au obișnuit deja cu fotografiile în care Inna apare în ipostaze incendiare. De data aceasta, însă, artista a întrecut toate așteptările după ce a postat un videoclip pe Instastory.

Cântăreața s-a filmat într-un costum de baie și a postat totul pe rețelele sociale. Vedeta apare în incinta locuinței sale, cu un look natural, în timp ce dansează pe melodia “Bink Bink”, a lui Alan Avry.

ADVERTISEMENT

Inna poartă un costum din două piese, care îi scoate în evidență silueta impecabilă. Nu este pentru prima dată când vedeta apare pe internet în astfel de ipostaze, dar acum a întrecut imaginația fanilor.

Inna costum de baie
Inna, imagini incendiare în costum de baie. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik

Inna și partenerul ei, Deliric, sunt logodiți

Inna și Deliric s-au logodit la începutul lui 2023 și cererea a fost o adevărată surpriză pentru artistă, care nu era tocmai bine din punct de vedere emoțional.

ADVERTISEMENT

În acea perioadă, bunica artistei avea probleme de sănătate, după care s-a stins din viață. Inna a trecut prin momente grele, dar s-a bucurat că iubitul ei i-a făcut o adevărată surpriză.

“Mulțumim frumos! A fost o surpriză și pentru mine, nu doar pentru voi, chiar nu mă așteptam. A venit într-un moment în care eram supărată din cauza stării de sănătate a bunicii mele, foarte tristă, pentru că știam ce urmează, și cererea în căsătorie a fost fericirea supremă.

ADVERTISEMENT

Practic, un rollercoaster emoțional. Dar e fericire pură când vine un astfel de gest de dragoste de la omul pe care îl iubești și alături de care te vezi pentru tot restul vieții.

(Inelul) Este superb! Și este cu atât mai prețios cu cât Toto s-a implicat 100% în alegerea diamantului, realizarea inelului, a urmărit tot procesul de la început. Este minunat!”, a declarat Inna la începutul acestui an, pentru viva.ro.

ADVERTISEMENT
Tags: