Life

Inna, în culmea fericirii după ce a primit inelul de la iubitul ei. Cum arată bijuteria de 100.000 de euro

Inna, mai îndrăgostită ca niciodată de partenerul de viață. Deliric i-a oferit un inel în valoare de peste 100.000 de euro.
11.01.2023 | 23:00
Inna in culmea fericirii dupa ce a primit inelul de la iubitul ei Cum arata bijuteria de 100000 de euro
Inna, mai îndrăgostită ca niciodată de partenerul de viață. Deliric i-a oferit un inel în valoare de 100.000 de euro. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Frumoasa cântăreață pe numele său adevărat Elena Alexandra Apostoleanu este în culmea fericirii după ce a primit inelul de la iubitul ei. Cum arată bijuteria de 100.000 de euro pe care o poartă cu mare mândrie.

Inna, mai îndrăgostită ca niciodată de partenerul de viață. Deliric i-a oferit un inel în valoare de 100.000 de euro

Inna și Deliric s-au logodit în primele zile ale lui 2023. Aflată pe insula Gozo din Malta, îndrăgita artistă a fost cerută în căsătorie de partenerul de viață, pe care îl alintă Toto, cu o bijuterie impresionantă și extrem de valoroasă.

ADVERTISEMENT

Vedeta a fost luată cu totul prin surprindere, artistul reușind să o uimească cu un inel care se ridică la suma de 100.000 de euro. Accesoriul are un diamant și pare să fie din aur galben, după cum se observă din imaginea postată de brunetă pe Instagram.

Superba bijuterie este una specială și cu briliant rar care a fost comandat de rapper tocmai din Irlanda. Deliric a pus foarte multă dragoste în crearea sa.

ADVERTISEMENT

„Nu m-am așteptat să fiu cerută în căsătorie, a fost total neașteptat și sunt foarte fericită! Toto m-a cerut înainte de Revelion, a fost un moment special, iar inelul a fost o surpriză plăcută.

Este inelul visurilor mele, arată așa cum mi-am imaginat. E un inel deosebit și pentru că Toto s-a implicat 100% în tot procesul realizării lui”, a mărturisit Inna pentru mediaflux.ro.

ADVERTISEMENT
Inna s-a logodit cu Deliric
Inna s-a logodit cu Deliric. Așa arată inelul de logodnă. Sursa foto: Instagram.com

Inna, răsfățată de iubitul ei, Deliric

Inna a declarat în cadrul unui interviu că este foarte răsfățată de iubitul ei, Deliric. Cântărețul este foarte atent la nevoile frumoasei brunete și obișnuiește să-i pregătească frecvent micul-dejun. De fiecare dată masa este sănătoasă și vegană.

Vedetele petrec foarte mult timp împreună și adoră să călătorească. Celebra artistă este însoțită mereu de logodnic la evenimentele și concertele pe care le are atât în țară, cât și în străinătate.

ADVERTISEMENT

Sunt un cuplu de mai bine de doi ani și acum se pregătesc să facă pasul cel mare, chiar dacă nu au vorbit deloc despre nuntă sau venirea pe lume a unui copil. Inna și Deliric trăiesc fiecare clipă la intensitate maximă.

ADVERTISEMENT
Tags: