Life

Imaginile momentului! Unde au fost văzuți Dan Bittman și Denise Rifai după ce artistul a negat că are o relație cu vedeta de la Kanal D

Cum și unde au fost surprinși Dan Bittman și Denise Rifai? Cu doar câteva zile în urmă, artistul infirma că ar avea o relație cu vedeta Kanal D.
28.02.2024 | 14:37
Imaginile momentului Unde au fost vazuti Dan Bittman si Denise Rifai dupa ce artistul a negat ca are o relatie cu vedeta de la Kanal D
Cum au fost surprinși Dan Bittman și Denise Rifai. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ipostaza în care Dan Bittman și Denise Rifai au fost surprinși la scurt timp după ce cântărețul a declarat în cadrul unui interviu că nu sunt într-o relație și că nici nu își dorește acest lucru.

Dan Bittman și Denise Rifai, din nou împreună, după ce artistul a negat legătura amoroasă

Primele zvonuri despre o posibilă relație între artistul de la Holograf și prezentatoarea de la Kanal D au început în urmă cu aproximativ trei ani. Atunci, prezent în emisiunea acesteia, cântărețul i-a oferit în dar un inel.

ADVERTISEMENT

De atunci, de mai multe ori au fost surprinși împreună, cu toate că îi desparte o diferență de vârstă de aproape 24 de ani. În vară, de pildă, au petrecut o zi la plajă, pe litoralul românesc, bucurându-se de soare. 

Cu toate acestea, recent, Dan Bittman a declarat în cadrul unui interviu că nu are nicio legătură amoroasă cu Denise Rifai și că preferă să rămână la stadiul de prieteni, mai ales că, ajuns la aproape 62 de ani, are alte preocupări.

ADVERTISEMENT

Totuși, doar câteva zile mai târziu, paparazzii de la spynews.ro, i-au surprins împreună, în București. Artistul și vedeta de televiziune au mers la reprezentanța Mercedes. Prezentatoarea se afla la volanul mașinii sale, l-a condus pe cântăreț în față, apoi a plecat.

Înainte de a se îndrepta spre clădire, au mai stat de vorbă, totuși, iar artistul și-a luat geaca de pe bancheta din spate. Apoi, Denise Rifai, îmbrăcată lejer, dar elegant, cu palton și pantaloni de culoare neagră, și-a continuat treaba în oraș.

ADVERTISEMENT

Ce spunea Dan Bittman despre relația cu prezentatoarea Kanal D

Amintim că în declarațiile oferite de curând, Dan Bittman afirma că motivul pentru care i-a oferit lui Denise Rifai un inel a fost ca să dea un exemplu bărbaților care se prezintă în fața ei, la emisiune, fără ca măcar să-i aducă o floare.

„Am făcut acel gest la Denise Rifai în emisiune tocmai pentru a atrage atenția presei tabloide, pentru că urmăream câteodată emisiunea, vedeam ce oameni celebri ajung acolo, dar nimeni nu se gândise măcar să-i aducă o floare.

ADVERTISEMENT

Și i-am și spus asta când am cunoscut-o, în timpul emisiunii și după emisiune. Mi-am zis: ‘Mă, ce-aș putea să-i duc ca să fie așa, de senzație?’. Și dacă tot mi se spune ‘Inelul’ în România, bineînțeles că i-am dus un inel, fapt care a scandalizat pe toată lumea și a-nceput scandalul, ceea ce m-a și bucurat.

(…) Acum, apropo de a avea o relație cu Denise, nu. Sincer, nu mă văd mergând până acolo. Prefer o amiciție bună și frumoasă cu un om frumos, deștept și cu calități formidabile decât să-mi fac proiecții… Mai ales că, de la o anumită vârstă-ncolo, nu-ți mai faci proiecții atât de lungi ca perioadă”, a spus Dan Bittman pentru viva.ro.

ADVERTISEMENT