Life

Împăcarea momentului în showbiz? ”Ar face orice”. Cristina Cioran, cerută în căsătorie de Alex Dobrescu

Cristina Cioran, cerută de soție de fostul iubit, Alex Dobrescu. Bărbatul vrea să reia legătura cu mama fiicei sale, Ema.
21.09.2023 | 07:40
Impacarea momentului in showbiz Ar face orice Cristina Cioran ceruta in casatorie de Alex Dobrescu
Cristina Cioran, cerută de soție de fostul iubit, Alex Dobrescu. Bărbatul vrea să reia legătura cu mama fiicei sale, Ema. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Împăcarea momentului în showbiz? ”Ar face orice”. Cristina Cioran a fost cerută în căsătorie de Alex Dobrescu la aproape un an de când au decis să o ia pe drumuri diferite. Separarea dintre ei a fost una cu scandal.

Cristina Cioran, cerută de soție de fostul iubit, Alex Dobrescu. Bărbatul vrea să reia legătura cu mama fiicei sale, Ema

Cristina Cioran a mărturisit că a fost cerută din nou de soție de fostul iubit, Alex Dobrescu. Bărbatul vrea să reia legătura cu mama fiicei sale, Ema. Actrița și fostul partener de viață au revenit la sentimente mai bune și acum au o relație civilizată.

ADVERTISEMENT

Mai mult, fosta prezentatoare TV a mai subliniat că tatăl fetei sale ar face orice pentru a se împăca și pentru a fi iar un cuplu. În prezent, blondina nu știe dacă este dispusă să mai acorde o șansă acestei povești de iubire.

„Am fost iar cerută în casatorie de Alex, tatăl copilului meu… În emisiunea de la Antena Stars a declarat că vrea să ne împăcăm, că ar face orice”, a declarat actrița în urmă cu puțin timp pentru revista viva.ro.

ADVERTISEMENT

„Îmi doresc din tot sufletul meu. Cu toată ființa mea îmi doresc să mă primească înapoi, să redevenim o familie, familia frumoasă care eram”, a mărturisit Alex Dobrescu, fostul iubit al Cristinei Cioran, în emisiunea Mămici de pitici cu lipici, mai arată sursa citată.

Cristina Cioran și Alex Dobrescu, pași spre împăcare?

Cristina Cioran și Alex Dobrescu au lăsat în urmă trecutul și toate neînțelegerile și par să facă pași spre împăcare. Bărbatul crede ar fi bine ca fiica lor, Ema, să crească având alături ambii părinți. Copila are acum 2 ani și merge la grădiniță.

ADVERTISEMENT

Fostul iubit al actriței speră să se descurce bine și să fie primit înapoi în casa vedetei. El face tot posibilul pentru a relua legătura amoroasă cu mama fiicei sale, care pe lângă proiectul TV vrea să se lanseze în afaceri.

„Intenționez să mă lansez în afaceri. Vreau să-mi deschid un aperitivo bar, un loc în care lumea să socializeze și să se delecteze cu muzică bună pusă de dj români”, a mai spus blondina.

ADVERTISEMENT

În momentul de față, Cristina Cioran este în căutare de spațiu pentru business-ul pe care urmează să pornească de la zero. În plus, este foarte încântată că cooking show-ul de pe canalul său de YouTube merge bine.

ADVERTISEMENT