Doliu printre maneliști! Ion Petrișor, impresar celebru, a murit de Covid în închisoare

Radu C. Munteanu   
în Life
05/05/2021, 10:15
Doliu printre maneliști! Ion Petrișor, impresar celebru, a murit de Covid în închisoare
Ion Petrisor, impresarul manelistilor Sursa foto: Facebook

Ion Petrișor, cel mai cunoscut impresar din lumea manelelor, a murit în urmă cu puțin timp, cauza decesului fiind cumplita boala provocată de virusul COVID-19.

Vestea a căzut ca un trăsnet printre zecile de maneliști care au avut de-a face cu celebrul Ion Petrișor, cunoscut în lumea showbiz-ului pentru organizarea concursurilor Miss Piranda, dar și pentru nenumăratele ilegalități pe care le-a făcut de-a lungul timpului.

Ion Petrişor a murit de Covid în închisoare

Cea care a anunțat decesul lui Ion Petrișor a fost chiar fiica acestuia, cunoscuta cântăreață Kristiana Rustem, una dintre manelistele în vogă ale momentului, colaborările ei cu Costel Biju și alți artiști din domeniu fiind de mare succes în ultima vreme.

Kristiana Rustem
Kristiana Rustem, fiica lui Ion Petrisor, a facut anuntul decesului Sursa Foto: Facebook

”De ce așa repede, tăticul meu? Dumnezeu sa te ierte! Al treilea caz de Covid în mai puțin de 6 luni! Socrul meu, unchiul meu și, acum, tata! Imposibil, dar adevărat”, a notat pe contul ei de socializare Kristiana Rustem, fiica fostului impresar Ion Petrișor.

Maneliștii, distruși de moartea lui Ion Petrișor

Vestea s-a răspândit imediat în lumea maneliștilor, Babi Minune fiind, la rândul său, devastat de vestea primită, mesajele postate de acesta fiind sugestive cu privire la suferința provocată de moartea lui Ion Petrișor. ”Odihnește-te în pace, suflet bun, nașul meu”, a notat pe conturile sale de socializare Babi Minune.

Mai mult chiar, vestea decesului lui Ion Petrișor a fost una la care au reacționat multe nume grele din lumea manelelor, Liviu Puștiu având și el un mesaj care arată că s-a înțeles extraordinar cu impresarul. ”Am auzit vestea urâtă despre tine, nu-mi vine să cred. Te-am iubit, te iubesc și te voi iubi toată viața ca pe tatăl meu, ai avut grijă de mine și de mulți colegi de-ai mei! Dumnezeu să te ierte, să te odihnească în pace! Ion Petrișor, nu te voi uita niciodată, ai fost aproape de familia mea și de mine”, a notat Liviu Puștiu.

Și unul dintre cei mai cunoscuți realizatori de videoclipuri din lumea manelelor, Gabi Jianu, a reacționat imediat, mai ales că, susține el, Ion Petrișor l-a ajutat să devină celebru: ”Dumnezeu să te ierte, Ion Petrișor! Un om care de când eram mic mi-a dat startul in muzică , am cunoscut prin el toți lăutarii și numele mari”.

Conform informațiilor FANATIK, Ion Petrișor a murit în spatele gratiilor, el având de ispășit o condamnare grea pentru contrabandă și alte ilegalități, judecătorii luând decizia să îl trimită la închisoare pentru 1479 de zile.

Ion Petrișor, impresarul interlop

Impresarul maneliștilor Ion Petrișor a avut, de-a lungul timpului, o mulțime de probleme cu legea. Astfel, acum 7 ani, Ion Petrișor a fost trimis în judecată de procurorii DIICOT pentru contrabandă de țigări, paguba din dosar fiind estimată la 1,25 de milioane de euro. Condamnat la închisoare, Ion Petrișor a avut probleme cât se poate de serioase de sănătate în timpul detenției, el fiind la un pas de orbire.

Mai mult decât atât, în închisoare, Ion Petrișor a fost părăsit de fosta lui soție, cântăreața Roxana Prințesa Ardealului, aceasta cerând divorțul de celebrul impresar, moment care a scandalizat lumea manelelor.

Ion Petrișor a fost impresarul lui Florin Salam

Ion Petrișor a fost, în urmă cu câțiva ani, impresarul lui Florin Salam. Mai mult decât atât, pe vremea când se ocupa de Florin Salam, Ion Petrișor a intrat într-un scandal uriaș cu regretata Denisa Manelista și impresarul acesteia, Liviu Dovleac, acuzațiile aduse artistei care a murit acum 4 ani fiind de natură să îi strice acesteia imaginea.

Fratele lui Ion Petrișor a murit tot de COVID

Acum o lună, fratele lui Ion Petrișor – pe numele lui adevărat Paul Iova -, Șoni Iova, a murit tot din cauza COVID-19, acesta fiind înmomântat după un priveghi la care a luat parte toată lumea bună a manelelor. De altfel, aceasta a fost și ultima postare făcută de Ion Petrișor pe conturile sale de socializare, acesta plângându-și fratele și cerându-și scuze în cazul în care ar fi greșit față de el.

Închide ×