Fotbal intern

Impresarul lui Bogdan Planic o avertizează pe FCSB: „Backa Topola o să fie extrem de agresivă“

02.09.2020 | 17:18
Impresarul lui Bogdan Planic o avertizeaza pe FCSB Backa Topola o sa fie extrem de agresiva
ADVERTISEMENT

Zvonko Milojkovic este omul care a adus în România jucători precum Bogdan Planic la FCSB, Vladimir Bozovic la Rapid sau Vojislav Vranjković la Pandurii şi Dinamo, şi îl impresariază pe Alexandru Creţu, chemat în premieră de Mirel Rădoi la naţională.

Impresarul sârb cunoaşte foarte bine fotbalul de pe ambele maluri ale Dunării, şi din Serbia, şi din România. El a prefaţat duelul dintre FCSB şi Backa Topola.

ADVERTISEMENT

Backa Topola – FCSB se va disputa pe 12 septembrie, în turul al doilea preliminar din Europa League. Câştigătoarea acestui meci o va întâlni pe cea a partidei Riteriai (Lituania) – Slovan Liberec (Cehia).

Zvonko Milojkovic: „Adversarul o să fie extrem de agresiv. În Serbia nu e balet“

Zvonko Milojkovic este de părere că românii pornesc din postura de favoriţi la caificare, dar problemele pot apărea, mai ales dacă FCSB nu reuşeşte să marcheze.

ADVERTISEMENT

„Lejer n-o să fie meciul! Adică nu cred să fie așa… Backa Topola e o echipă care joacă foarte închis, defensiv, și caută contraatacuri. Dacă FCSB o să marcheze devreme ar putea să câștige la scor. Dacă voi, românii, nu marcați rapid, o să vezi ce o să se întâmple!

Va deveni greu jocul, fiindcă adversarul o să fie extrem de agresiv. În Serbia nu e balet, așa cum e în campionatul vostru. Aici se joacă foarte dur. Pentru spectatori e mai frumos fotbalul din România decât e în Serbia, sunt ocazii mai multe, greșeli mai multe. Dar e balet!“, a spus Zvonko Milojkovic, într-un interviu pentru GSP.

ADVERTISEMENT

Zvonko Milojkovic: „A prins loc de Europa fiindcă e club finanţat de Ungaria“

Impresarul a explicat şi de ce o echipă anonimă a reuşit o ascensiune atât de rapidă în fotbalul sârbesc. Backa Topola beneficiază de investiţii din partea Guvernului maghiar.

„Backa Topola a promovat abia în vara anului trecut în prima ligă. A prins imediat un loc de Europa League fiindcă e un club finanțat din Ungaria, așa cum e și Sepsi la voi. În Serbia nu sunt multe cluburi cu bani, de aceea a putut Backa Topola să avanseze ușor. Au bani Steaua Roșie, Partizan, Vojvodina, Ciukariciki, Radniciki Niș.

ADVERTISEMENT

Și Backa Topola, datorită investiției Guvernului maghiar. Ungaria investește acolo fiindcă sunt mulți unguri în provincia Vojvodina, în care se află și Backa Topola. Nu sunt la fel de mulți maghiari câți sunt în Covasna și în Harghita, dar sunt“, a declarat Zvonko Milojkovic.


  • (P) Cota BETANO pentru FC Voluntari – FCSB: 14,25 este cota pentru „peste 6,5 goluri“. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT