Sport

Impresarul lui Horațiu Moldovan îl pune la punct pe Apostu. Cum i-a scris numele

Andrei Balmoș, impresarul lui Horațiu Moldovan, i-a dat o nouă replică lui Bogdan Apostu prin intermediul FANATIK, în scandalul în care este implicat portarul lui Atletico.
22.02.2024 | 18:56
Impresarul lui Horatiu Moldovan il pune la punct pe Apostu Cum ia scris numele
Impresarul lui Horațiu Moldovan a venit cu replica pentru Bogdan Apostu. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT
22-02-2024
17:06

Andrei Balmoș, reacție acidă pentru Bogdan Apostu

Scandalul dintre Andrei Balmoș și Bogdan Apostu, actualul și fostul impresar al portarului Horațiu Moldovan, atinge noi limite, după ce primul a oferit o nouă replică prin intermediul FANATIK.

”Dragă domnule Bogdan Apo$tu, Ai fost degeaba sportiv dacă nu ai învățat până acum să pierzi. Deși, dacă stau să mă gândesc, toata cariera ta de sportiv a fost un șir lung de eșecuri  însoțite, ciudat, de satisfacții finaciare. Asta ești tu, domnule Apo$tu, un looser care aleargă doar după bani.

De aproape o lună ai un singur discurs: banii! Pentru ei ești dispus să cobori în pivnițele caracterului, săpând cu frenezia unei cârtițe în trecutul tuturor celor care nu îți dau satisfacție.

Descoperirea secolului este ca mi-ai găsit originea de suporter. Felicitări, ești mare! Dar, vezi tu, eu nu mi-am ascuns niciodată trecutul și sunt mândru că am pornit în viață din peluză.

Pentru că acolo, domnule Apo$tu, am învățat ce înseamnă atașamentul față de oameni, respectul și faptul că pasiunea pentru ce faci nu se poate cumpăra cu toți banii din lume! Așa că, domnule Apo$tu, vezi-ți în continuare de drumul tău și ia în continuare comisioane din tot ce faci și tot ce nu faci, dar lasă-ne pe noi să ne vedem de munca noastră.

Suntem de acord însă să îți plătim bilet la circul pe care îl faci de o luna, întotdeauna am apreciat clownii. Trimite-ne factura și nu uita să mai plângi un pic!”, a declarat Balmoș, pentru FANATIK.

22-02-2024
14:31

Bogdan Apostu a venit cu replica pentru Andrei Balmoș

Bogdan Apostu și Andrei Balmoș, fostul și actualul impresar al lui Horațiu Moldovan, au intrat într-un schimb de replici. Primul pretinde că are o sumă de bani de recuperat după transferul portarului român la Atletico Madrid, în timp ce al doilea sugerează că fostul impresar își face reclamă pe spatele fostului fotbalist de la Rapid. 

După reacția amplă și acidă a lui Andrei Balmoș, Bogdan Apostu a venit cu replica pe pagina personală de Facebook. Agentul FIFA susține că va veni cu probe concrete care să ateste că are de recuperat suma de 56.000 de euro de la Horațiu Moldovan, dar și 3% din salariile încasate de portar până acum la Ripensia, Energeticianul, Sepsi, UTA sau Rapid, echipele lui Moldovan în timp ce a fost sub contract cu Bogdan Apostu.

„Talmeș – Balmeș

Observ cu stupoare o reacție necontrolată în spațiul public al unui pseudo personaj, care, autointitulat ‘străjuitorul portarului’, în tupeul nemărginit de fost șef de galerie, interzis pe stadioane, confundă termenele juridice și își manifestă elucubrațiile, la nivel de peluză și de tifos…

Sigur că există o diferență certă de exprimare, (făcând abstracție de punctuație, care este primitivă), dar și de realizări profesionale între noi doi, motiv pentru care, începând de astăzi, telefonul meu nu va avea semnal în rețeaua dânsului!

Mergând mai departe, termenul de “fost agent” se raportează cel mai probabil la noua terminologie, aceea de ‘FIFA football agent’, pe care o dețin conform noilor reglementări.

Sigur că folosirea numelui meu în spațiul public este piscul sau din punct de vedere mediatic, însă de aici până la a vorbi el la plural (despre el si Horațiu) este cale lungă! Am impresia ca m-am întors în timp, cu vreo 12-15 ani în urma, când cei de vârsta a 3-a aveau un cont comun de Facebook și primeam cerere de prietenie de la Andrei si Horațiu Moldovan.

Sigur, că pentru ‘portarul portarului’ este o realizare această mediatizare, pe un subiect în care el se bagă ca musca-n lapte, cu care nu are nici în clin, nici în mânecă.

Întorcându-ne la realitatea cotidiană, dl Apostu îi transmite d-lui Balmoș următoarele: fac (nu facem ) ‘un apel public către Dl Balmoș să înceteze campania sa denigratoare la adresa lui Bogdan Apostu și a activității sale și să nu se mai ‘agațe’ de imaginea acestuia pentru a-și face publicitate și a sta în atenția publicului’.

Dar de aici și până la minciunile și tâmpeniile spuse despre mine, e cale lungă! Oricum, pentru denigrarea publică pe care a înțeles-o să o facă astăzi, va trebui să își asume (și să probeze) ceea ce a declarat, așa cum și eu îmi asum ÎN TOTALITATE tot ceea ce am spus despre Horațiu, (niciodată despre acest domn) urmând ca în scurt timp să vin și cu probe indubitabile în acest sens, ca să ștergem orice urmă de îndoială despre acest subiect, care nu are nicio legătură cu domnul acesta și nici cu poveștile sale, să încheiem acest talmeș-balmeș al declarațiilor.

Dar așa se întâmplă când unii se bagă ca musca în lapte și se trezesc vorbind neîntrebați. Am mai multe transferuri intermediate decât știe el să numere, dar asta e o altă poveste. Cu ușoară ironie, actualul agent FIFA, Bogdan Apostu”, a scris fostul impresar al lui Horațiu Moldovan pe contul personal de Facebook. 

Horațiu Moldovan s-a transferat în această iarnă de la Rapid la Atletico Madrid, mutare dezvăluită în exclusivitate de FANATIK. Bogdan Apostu, fostul impresar al portarului naționalei României, susține că fotbalistul îi datorează o sumă de bani. Andrei Balmoș, actualul impresar al lui Horațiu Moldovan, a sărit în apărarea fostului portar din Giulești.

Impresarul lui Horațiu Moldovan îi dă replica lui Bogdan Apostu: „Ne-am așteptat ca totul să înceteze și să înțeleagă”

Bogdan Apostu a ieșit în față după transferul răsunător al lui Horațiu Moldovan la Atletico Madrid și a spus public că portarul îi datorează o sumă de bani. Mai mult decât atât, în ultima sa intervenție la TV, agentul i-a dat un ultimatum fostului său jucător. În caz contrar, Bogdan Apostu se simte nevoit să-l acționeze pe Moldovan în instanță.

ADVERTISEMENT

Conform spuselor lui Bogdan Apostu, Horațiu Moldovan îi datorează fostului său agent suma de aproximativ 56.000 de euro (7% din suma de transfer la Atletico Madrid), dar și 3% din salariile încasate de portar până acum la Ripensia, Energeticianul, Sepsi, UTA sau Rapid, echipele lui Moldovan în timp ce a fost sub contract cu Bogdan Apostu.

Andrei Balmoș, actualul impresar al lui Horațiu Moldovan, a intervenit în scandal. Agentul susține că totul reprezintă un prilej pentru Bogdan Apostu de a-și face reclamă. „Cu câteva zile înainte ca Atletico Madrid să facă anunțul oficial cu privire la transferul lui Horațiu Moldovan au apărut o serie de afirmații defăimătoare la adresa acestuia.

ADVERTISEMENT

La început ne-am propus să nu le răspundem. Am considerat că nu sunt decât o izbucnire de orgoliu a colegului meu, Bogdan Apostu, cel care l-a reprezentat pe Horațiu începând cu 26.11.2018 până la data de 26.11.2022.

Ne-am așteptat ca totul să înceteze imediat și să se înțeleagă că transferul lui Horațiu Moldovan la o echipă de top nu este un prilej de poze pentru foști agenți la Madrid.

ADVERTISEMENT

„Familia lui Horațiu Moldovan a devenit instrument folosit de către dl. Apostu”

„Din păcate constat, cu mare dezamăgire, că dl. Apostu a întreținut constant ‘zgomotul’ și a trecut pas cu pas la o veritabilă campanie în care început să denigreze și să păteze imaginea publică a lui Horațiu.

Dl. Apostu a ales o armă pe care a considerat-o ca fiind potrivită scopurilor sale și care poate îl caracterizează: Răzbunarea. Fratele lui Horațiu, familia acestuia, au devenit instrumente folosite de către dl. Apostu prin care acesta și-a expus public frustrarea.

ADVERTISEMENT

Cui (Quid) Prodest Bogdan? În timpul tiradelor sale dl. Apostu a descris o situație sumbră a fotbalului românesc și care poate explica și declinul acestuia. Am aflat cu ocazia aparițiilor Dlui Apostu că talentul unui jucător nu are nici o importanță.

Contrar ceea ce este esențial este capacitatea de a putea influența achizițiile echipelor din Liga 2 sau Liga 3 – marea majoritate cluburi de drept public sau finanțate de la bugetul de stat. Am aflat de asemenea că reglementările specifice din fotbal care interzic TPO (Third Party Ownership) sunt opționale pentru cluburi și mai ales pentru domnia sa”, este poziția lui Andrei Balmoș, actualul impresar al lui Horațiu Moldovan.

Impresarul lui Horațiu Moldovan îl amenință cu tribunalul pe Bogdan Apostu: „Facem un apel public! Ne vom vedea nevoiți să ne adresăm instanțelor judecătorești”

Andrei Balmoș i-a cerut public lui Bogdan Apostu să înceteze acțiunile începute. În caz contrar, impresarul lui Horațiu Moldovan se vede nevoit să se adreseze atât forurilor naționale și internaționale din fotbal, cât și instanțelor judecătorești.

„Facem un apel public către Dl Apostu să înceteze campania sa denigratoare la adresa lui Horațiu Moldovan și a familiei sale și să nu se mai ‘agațe’ de imaginea acestuia pentru a-și face publicitate și a sta în atenția publicului.

Credem că jucătorii, părinții jucătorilor minori care doresc să aibă un agent au înțeles deja ce se întâmplă dacă nu se face ceea ce își dorește dl. Apostu: urmează o campanie media ostilă cu scopul de a determina să se răspundă dorințelor acestuia.
 
În măsura în care Dl. Apostu va continua campania începută în spațiul public ne vom vedea nevoiți să ne adresăm atât forurilor din fotbal naționale și internaționale care reglementează activitatea de agent, cât și instanțelor judecătorești.

De asemenea, adresăm rugămintea către mass – media de a nu mai permite și a nu mai găzdui manifestări care aduc atingere drepturilor individuale ale jucătorului Horațiu Moldovan și a familiei acestuia de către dl Apostu.

„Asistăm doar la o răzbunare personală. Noua etapă din cariera lui Horațiu Moldovan este rezultatul muncii sale permanente”

În cazul de față asistăm doar la o răzbunare personală a acestuia ca urmare a imposibilității sale de a realiza o tranzacție în termenii doriți de către domnia sa. Imaginea publică a unei persoane nu poate fi afectată public din considerente personale cum sunt cele ale dlui. Apostu.

Horațiu Moldovan a început o nouă etapă în cariera sa profesională, aceasta este rezultatul muncii sale permanente, ambiției și dorinței de a performa. El mulțumește tuturor celor care l-au susținut și îl susțin în activitatea sa profesională.

Facem precizarea că aceasta este singura poziție publică pe care o vom avea în legătură cu acest subiect”, au fost cuvintele lui Andrei Balmoș, impresarul portarului român de la Atletico Madrid.

ADVERTISEMENT