Life

”Împreună vom crea o casă.” Dansatorul Emil Rengle și iubitul lui s-au logodit într-un cadru de vis

Emil Rengle și-a luat fanii din online prin surprindere. Dansatorul a anunțat că s-a logodit cu iubitul lui, Alejandro Fernandez.
05.04.2024 | 10:34
Impreuna vom crea o casa Dansatorul Emil Rengle si iubitul lui sau logodit intrun cadru de vis
Emil Rengle s-a logodit cu iubitul lui, Alejandro Fernandez. Sursa foto: Instagram, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Emil Rengle este mai fericit și mai împlinit ca niciodată. Dansatorul și-a întâlnit sufletul pereche și a decis să nu mai piardă timpul. Pentru că Alejandro este iubirea vieții lui, cei doi au anunțat, în urmă cu câteva ore, că s-au logodit.

Emil Rengle și Alejandro Fernandez s-au logodit

Emil Rengle este unul dintre cei mai cunoscuți dansatori din România. De ani de zile, acesta i-a impresionat pe toți cu mișcările lui, dar și cu povestea sa de viață. Sincer și transparent până la capăt, Rengle nu a ascuns nimic de fanii lui.

ADVERTISEMENT

Emil Rengle s-a făcut remarcat la emisiunea ”Românii au Talent”. Aceasta a fost rampa lui de lansare. Coincidență sau nu, tot o emisiune de la PRO TV i-a scos în cale și sufletul pereche.

Alejandro Fernandez a urcat pe scena de la ”Vocea României”, acolo unde i-a surprins pe jurați cu talentul și cu vocea sa. Însă, se pare că Alejandro l-a cucerit și pe Emil Rengle care s-a îndrăgostit până peste cap de el.

ADVERTISEMENT

Emil și Alejandro și-au asumat demult relația în social media, acolo unde sunt foarte activi și unde comunică totul cu urmăritorii lor. Tot pe social media, în urmă cu doar câteva ore, Emil Rengle a dat vestea pe care multă lume o aștepta.

Cuplul și-a jurat iubire veșnică pe plajă

Dansatorul și Alejandro Fernandez au decis să nu mai piardă deloc timpul. Cei doi s-au logodit într-un cadru de vis, pe plajă, iar pe chipul lor se poate citi fericirea. Emil și Alejandro radiază și par pregătiți pentru noul capitol din viața lor.

ADVERTISEMENT

Relația dintre Emil și Alejandro a avansat cu pași repezi și, încă de la început, cei doi au declarat că au planuri serioase. Încă de acum câteva luni, Rengle vorbea despre cât de mult își dorește să întemeieze o familie alături de iubitul lui.

Postarea lui Emil a generat o mulțime de reacții în mediul online. Fanii l-au felicitat pentru pasul pe care l-a făcut și i-au transmis sute de gânduri bune. Dansatorul a postat și o declarație emoționantă pentru proaspătul său logodnic.

ADVERTISEMENT

”Împreună vom crea o casă plină de flori, bunătate, perne confortabile, odihnă, somn bun, dans, un spațiu pentru a fi tu, un spațiu pentru a fi eu și un spațiu pentru a iubi, iubire.”, a scris Emil pe Instagram.

Înainte de a se logodi, Emil Rengle și Alejandro Fernandez și-au cunoscut reciproc familiile, semn că au avut planuri serioase de la început. Acum, cei doi au intrat într-o nouă etapă a vieții lor care va fi una uimitoare și plină de provocări.

ADVERTISEMENT