Life

În acest paradis se răsfață Cornel Tăbăcaru în fiecare vară! Milionarul dezvăluie cea mai mare plăcere a lui

De 22 de ani, milionarul Cornel Tăbăcaru petrece luni buni în Costa Rica, unde are mai multe proprietăți, dar și o plantație de cafea. Culegea boabele cu mâna lui și spune că adoră să hrănească maimuțe și iguane.
10.06.2022 | 18:59
In acest paradis se rasfata Cornel Tabacaru in fiecare vara Milionarul dezvaluie cea mai mare placere a lui
Cornel Tăbăcaru își petrece vara în Costa Rica, acolo unde deține mai multe proprietăți. În imagine, milionarul este alături de soția lui, Alina. Sursa foto: arhiva personală.
ADVERTISEMENT

Cornel Tăbăcaru se răsfață în fiecare an în Costa Rica, unde deține mai multe proprietăți și o plantație de cafea. Zilele trecute, milionarul a ajuns în această țară din America Centrală, după ore bune de zbor și de mers cu mașina. ”Tăticul sucurilor TEC”, cum a mai fost numit milionarul, petrece luni bune din an în Costa Rica și cea mai mare plăcere a sa este să hrănească maimuțe, iguane și să își culeagă cafeaua singur.

Viața lui Cornel Tăbăcaru în Costa Rica: hrănește maimuțe, iguane și își culege singur cafeaua

Cornel Tăbăcaru merge de 22 de ani în Costa Rica, unde petrece luni întregi, într-un loc de vis situat pe malul Oceanului Pacific. Excentricul milionar locuiește într-un apartament de la etajul 8, al unui bloc din Jaco.

ADVERTISEMENT

”Eu stau în Jaco la Oceanul Pacific, o stațiune cu 7 000 de locuitori, dar care, în sezon, găzduiește 50 000 de turiști. Jaco, un fel de Mamaia a lor, este o localitate mică, cu parfum de America de Sud. Locuitorii ei nu prea fac plajă, dar muncesc mult și sunt foarte prietenoși. Un oraș liniștit, calm”, a declarat Cornel Tăbăcaru, pentru FANATIK.

A schimbat trei avioane până în Costa Rica

Ultima dată, omul de afaceri a călătorit din România spre Costa Rica cu un zbor București-Amsterdam, apoi a ajuns în Panama, de unde a luat un avion către Capitala Costa Rica, San Jose. De aici, Cornel Tăbăcaru a mai luat mașina spre Jaco, în total un drum de 21 de ore și jumătate.

ADVERTISEMENT
Aici își bea cafeaua în fiecare dimineață, de pe balconul apartamentului său.
Cornel Tăbăcaru își bea cafeaua, în fiecare dimineață, pe balconul apartamentului său. Sursa foto: arhiva personală.
Cea mai mare plăcere a sa este să hrănească maimuțe și igoane și să își culeagă cafeaua singur. Sursa foto: arhiva personală.
Cea mai mare plăcere a sa este să hrănească maimuțe și iguane și să își culeagă cafeaua singur. Sursa foto: arhiva personală.

De ani de zile, de când se răsfață în aceste locuri cu imagini de poveste, milionarul a învățat să dea de mâncare la maimuțe, să îmblânzească și să hrănească igoane… Una dintre ele l-a vizitat la etajul opt și îi recunoștea vocea. Între timp s-a procopsit cu șapte la număr.

”Iguanele sunt protejate de Guvern. Am avut una care urca până la mine, la etajul 8. Îmi recunoștea vocea. Acum, familia ei numără 7 igoane”, a declarat Cornel Tăbăcaru, pentru FANATIK. 

ADVERTISEMENT

Milionarul are mai multe proprietăți și o plantație de cafea

În Costa Rica, milionarul Cornel Tăbăcaru susține că deține mai multe proprietăți, dar are și o plantație mică de cafea pentru familie.

”Cei mai mulți dintre ei au în jurul casei o mică livadă cu arbuști de cafea, la fel cum noi avem livadă de meri sau pruni. Costaricanii își culeg boabele de cafea, care seamănă cu niște coacăze, și le pun la uscat în curte. O prăjesc la cooperativa din sat și este cea mai naturală cafea”, susține afaceristul.

ADVERTISEMENT

Cornel Tăbăcaru, izolat în Costa Rica, în pandemie

Pandemia l-a găsit în Costa Rica, unde a stat izolat luni bune, pentru că nu putea părăsi țara. Atunci, omul de afaceri, care până nu demult obișnuia să stea și în Canada, abia a găsit un avion de închiriat să poată veni spre România.

”Costa Rica este o țară extrem de organizată, cu oameni care nu vor să emigreze, care se simt și trăiesc bine pe pământul lor. Ea a fost și este o țară pentru turiști din 1948. Prin Constituție, Costa Rica nu are armată. Toți banii pentru înarmare merg acum către sănătate și învățământ. Așa se explică sistemul sanitar excelent și faptul că aici nu există analfabeți”, mai spune omul de afaceri, Cornel Tăbăcaru, care a vorbit la momentul respectiv, despre arestarea Elenei Udrea din această țară.

Milionarul are două fete. Cu ce se ocupă moștenitoarele lui Cornel Tăbăcaru

Cornel Tăbăcaru este căsătorit cu Alina Tăbăcaru și au împreună două fete, Catinca și Ștefania. Prima dintre ele este curator de artă și l-a făcut bunic, pentru prima dată, pe milionar. În schimb, Ștefania este pasionată de modă și și-a deschis o linie de costume de baie, pe care le comercializează pe site-uri specializate.

tabacaru si familia lui
Cornel Tăbăcaru și familia sa. Sursa foto: arhiva personală.
ADVERTISEMENT