Life

În ce casă trăiesc Adela Popescu și Radu Vâlcan. Prețul exorbitant dat pe o canapea

Adela Popescu și Radu Vâlcan locuiesc într-o casă pentru care au scos din buzunare bani grei. Vă prezentăm imaginile cu cuibușorul de nebunii al celor doi.
19.07.2021 | 17:42
In ce casa traiesc Adela Popescu si Radu Valcan Pretul exorbitant dat pe o canapea
Adela Popescu și Radu Vâlcan și-au prezentat casa într-un clip pe Youtube. Foto: captură Youtube
ADVERTISEMENT

Adela Popescu și Radu Vâlcan și-au prezentat recent locuința în cadrul unui videoclip apărut pe Youtube, iar costul la care au ajuns cu decorarea ei nu și-l permite oricine.

Cei doi au dezvăluit cât au dat pe faianță, pe canapea și pe mobilier. Nu au ascuns nimic, iar firma căreia i-au făcut reclamă a ținut să precizeze că nu e vorba despre nimic moca așa cum au crezut mulți.

ADVERTISEMENT

Prezentatorii de televiziune care au devenit recent părinți pentru a treia oară au deschis porțile casei lor și au vorbit despre locul în care își petrec majoritatea timpului.

Adela Popescu și Radu Vâlcan și-au prezentat casa

Adela Popescu a vizitat de mai multe ori casa în care locuiește cu soțul ei și cei trei copii, iar la început era reticentă. A luat-o de la zero când s-au mutat, achiziționând toate obiectele de care au avut nevoie.

ADVERTISEMENT

Vedeta PRO TV și soțul ei nu și-au dorit o casă foarte încărcată din punct de vedere cromatic și nu numai coloristic vorbind. Și-au dorit ca fiecare să aibă locul lui și descriu casa ca fiind una potrivită pentru ei.

Casa are două dormitoare pentru primii doi băieți, un dormitor pentru ei doi, un living și o cameră pentru oaspeți.

ADVERTISEMENT

Îmi aduc aminte că ne-am mutat chiar în Ajun. Ea tot venise, se uita…”, a declarat Radu Vălcan explicând că nevasta lui a strâmbat din nas la prima vizionare a casei.

„Erau perdelele puse și am avut feeling-ul că am ajuns acasă. Și băieții noștri s-au simțit din prima excelent.  Ne-am dorit stilul minimalist și culori cât mai puține. Este o casă căreia i s-a acordat foarte multă atenție. Noi ne-am dorit asta”, a completat Adela Popescu.

ADVERTISEMENT

„Eu mi-am dorit o insulă de gătit și un dressing al meu”, au fost singurele pretenții pe care prezentatorul Insula iubirii le-a avut de la locuință.

Canapea de 36.000 de lei

Cât au costat însă obiectele cu care au umplut spațiul gol? Ei bine, pentru lampa suspendată din sufragerie, aceștia au scos din portofel puțin peste 1.150 de lei. Canapeaua unde cei doi petrec mare parte din timp a costat nici mai mult, nici mai puțin decât 36.000 de lei.

Patul din dormitor a fost cumpărat cu 26.000 de lei de la firma Bonaldo. Bateria de la lavoar: 600 de lei. Cada i-a costat 9.000 de lei, iar bateria de la cadă 8.000 de lei.

Pentru cabina de duș au fost nevoiți să scoată din buzunar 1090 de lei, iar metrul de faianță a fost cumpărat cu 256 de lei.

.

ADVERTISEMENT