Life

În ce investește Gina Chirilă banii. Soția lui Bogdan Vlădău are o afacere de succes

Ce face și cu ce se ocupă în momentul de față Gina Chirilă. Soția lui Bogdan Vlădău are un brand de haine de câțiva ani.
28.10.2022 | 14:44
In ce investeste Gina Chirila banii Sotia lui Bogdan Vladau are o afacere de succes
Ce face în prezent Gina Chirilă. Soția lui Bogdan Vlădău are un brand de haine. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

În ce investește frumoasa blondină banii. Vedeta are o afacere de succes cu care se mândrește și pentru care muncește intens. Modelul are un atelier și foarte multe idei pentru viitorul apropiat în acest domeniu.

Ce face în prezent Gina Chirilă. Soția lui Bogdan Vlădău are un brand de haine

Gina Chirilă se adresează femeilor care vor să-și scoată la suprafață feminitatea. Hainele pe care le crează soția lui Bogdan Vlădău sunt realizate din materiale fluide și foarte delicate. De asemenea, produsele vedetei sunt foarte confortabile.

ADVERTISEMENT

„Lucrez mult la brand-ul meu, urmează ceva foarte important, însă nu pot să dezvălui până nu se întâmplă. Eu așa sunt setată, dar, cine mă urmărește o să vadă ce o să se întâmple.

Sunt foarte fericită pentru că văd cum evoluează situația și mi-am dorit foarte mult asta. Mai am și proiectele personale, de imagine. Am fost recent în Milano. E totul bine”, a declarat Gina Chirilă pentru ego.ro.

ADVERTISEMENT

Soția lui Bogdan Vlădău este o tânără care adoră moda, dar care nu se ghidează neapărat după tendințele actuale. Frumoasa blondină poartă numai articolele vestimentare care îi plac și care i se mulează perfect pe corp.

De fiecare dată alege haine în funcție de personalitatea sa. Pentru vedetă e foarte important să se simtă bine în propria piele, indiferent de pe poartă atunci când iese pe stradă sau este invitată la evenimente mondene.

ADVERTISEMENT

Gina Chirilă, afacere de succes cu brandul de haine

Gina Chirilă a lucrat aproximativ 5 ani în lumea modei și a defilat pe cele mai importante podiumuri din lume, inclusiv în China. Soția lui Bogdan Vlădău a renunțat în cele din urmă la carieră pentru o afacere cu haine.

În urmă cu aproape 3 ani și-a lansat brandul de haine. Concret în anul 2019 a scos pe piață o colecție capsulă alături de brandul Marie Ollie.

ADVERTISEMENT

Arthur Dinu, designerul firmei, este cel care i-a creat blondinei rochia de la cununia civilă și cea de mireasă. Cea din urmă a fost una superbă, cu capă.

ADVERTISEMENT
Tags: