Life

În ce scopuri a decis Oana Roman să-și folosească influența? Vedeta vrea să-și ajute urmăritorii din mediul online: „Am promis”

Oana Roman a decis să-și folosească influența în scopuri educative. Fiica fostului premier al României a început să predea lecții de bune maniere pe contul său de Instagram.
31.08.2022 | 13:16
In ce scopuri a decis Oana Roman sasi foloseasca influenta Vedeta vrea sasi ajute urmaritorii din mediul online Am promis
Oana Roman oferă lecții de bune maniere în mediul online. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Oana Roman s-a gândit să se folosească de numărul mare de urmăritori de pe Instagram și, după modelul Adelinei Pestrițu, a început să predea lecții de bune maniere.

Oana Roman, lecții de bune maniere pe internet. Ce le-a „predat” vedeta urmăritorilor săi de pe Instagram

Oana Roman este urmărită pe Instagram de mai bine de 260.000 de persoane. Vedeta se folosește de platforma de social media pentru a-și ține fanii la curent cu noutățile din viața ei, dar, de asemenea, își promovează și afacerea cu haine pe care o deține împreună cu Marius Elisei. 

ADVERTISEMENT

Vedeta a decis să profite și mai mult de expunerea sa și, după modelul Adelinei Pestrițu, care a lansat pe TikTok o campanie în care oferă lecții de bune maniere, a decis să împărtășească cu publicul său câteva informații utile.

Prima lecție pe care Oana Roman a „predat-o” a fost cea despre scobitori. Mai exact, fiica lui Petre Roman le-a spus celor care o urmăresc că niciodată acestea nu trebuie folosite în public pentru curățarea danturii, fiind considerată lipsă de respect.

ADVERTISEMENT

„Am promis că o să fac niște story despre etichetă, protocol și bune maniere. Azi vorbim despre un obiect pe care nu îl folosim niciodată în public: scobitoarea.

Folosim scobitorile doar pentru a face niște aperitive ca în poză. În rest nu ne scobim în dinți în public sub nici o formă și cu nici un motiv”, a spus Oana Roman, citată de WoWbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Oana Roman își dorește ca fiica sa țină cont de regulile de bune maniere

Tot în mediul online, Oana Roman a mărturisit că a învățat-o pe fiica să încă de mică să se comporte în societate și să respecte regulile de bune maniere.

Astfel, de fiecare dată când face ceva greșit, micuța este atenționată, lucru pentru care vedeta și-a atras și câteva critici din partea celor care nu sunt de acord cu ea.

ADVERTISEMENT

„Din categoria celor pentru care manierele și bunul simț sunt o exagerare. Ei sunt părinții copiilor care n-au niciun viitor real”, a răspuns Oana Roman, conform sursei citate anterior.

ADVERTISEMENT