News

În ce stare se află acum Bogdan Stanoevici. Mesaje emoționante pentru celebrul actor

06.01.2021 | 17:08
In ce stare se afla acum Bogdan Stanoevici Mesaje emotionante pentru celebrul actor
ADVERTISEMENT

Bogdan Stanoevici este în continuare în stare gravă la spital, după ce în decembrie 2020 a fost depistat pozitiv la testul cu noul tip de coronavirus. Actorul în vârstă de 62 de ani primește zilnic mesaje de încurajare, oamenii rugându-se pentru sănătatea sa. 

Fostul ministru în Guvernul Ponta a fost intubat, ulterior cadrele medicale inducându-i coma pentru a-i salva viața. De altfel, politicianul a fost supus și unei intervenții delicate care a avut menirea de a-i odihni plămânii pentru o perioadă de 7-15 zile.

ADVERTISEMENT

Din păcate, starea de sănătate a lui Bogdan Stanoevici este una complicată și din cauza altor probleme. Actorul ar fi făcut și o infecție nosocomială, care în momentul de față îi pune în pericol și mai mult viața.

Bogdan Stanoevici, în stare de gravă. Rudele actorului se roagă la o minune

Actorul are o stare de sănătate precară, motiv pentru care prietenii și fanii săi se roagă pentru o minune. Potrivit wowbiz.ro, rudele l-au chemat în țară și pe fiul lui Bogdan Stanoevici care locuiește de ani buni în Franța, acolo a locuit până în 2011 și vedeta.

ADVERTISEMENT

Mesajele emoționante și de încurajare nu au întârziat să apară pe rețelele de socializare, prietenii, colegii și rudele sperând la o minune legat de starea de sănătate a actorului, care a jucat alături de artiști importanți din țara noastră.

„Doamne ajută să te faci bine”, „Sănătate multă. Sper că nu e adevărat că e atât de rău. Multă, multa sănătate!” sau „Să te faci bine, Bogdan! Te iubesc, tu știi deja asta, prietene”, sunt doar câteva dintre mesajele emoționante pentru actorul internat de aproape o lună în spital.

ADVERTISEMENT

Bogdan Stanoevici este unul dintre contestatarii măsurilor de protecție luate de autorități, actorul precizând înainte de a se infecta cu COVID-19 că nu poartă mască pentru că este o persoană sănătoasă.

În plus, fostul ministru susținea în urmă cu puțin timp că virusul a fost creat în laborator, declarând în același timp că „există brevetul înregistrat și la Paris și la New York”.

ADVERTISEMENT

Artistul nu este singurul care nu crede în pandemia de coronavirus, Dan Bittman sau Mugur Mihăescu numărându-se printre personalitățile care cred cu tărie că virusul din China este doar „o gripă”.

ADVERTISEMENT