Life

În ce stare se află Anca Serea după ce a ajuns de urgență la spital. Soția lui Adi Sînă a dezvăluit de ce boală suferă

10.08.2020 | 14:51
In ce stare se afla Anca Serea dupa ce a ajuns de urgenta la spital Sotia lui Adi Sina a dezvaluit de ce boala sufera
ADVERTISEMENT

Anca Serea a avut probleme de sănătate în ultimele ore, însă acum totul este bine. Soția lui Adi Sînă a ajuns de urgență la spital, extrem de slăbită, epuizată din cauza suprasolicitării organismului.

Anca Serea a ignorat anemia până i-a venit de hac

Vedeta a mărturisit că suferă de anemie, o afecțiune căreia nu i-a dat deloc importanță, dar care a băgat-o acum în seamă pe vedetă.

ADVERTISEMENT

Anca s-a plâns că nu auzea cu o ureche, iar după ce a ajuns la spital și a stat de vorbă cu doctorul, care i-a prescris un tratament pentru problemele ei de sănătate, lucrurile au început să revină la normal.

În cele din urmă, nevasta solistului trupei Akcent a fost externată din spital și le-a împărtășit fanilor prin ce a trecut, oferindu-le și cel mai important sfat și anume să aibă grijă de sănătatea lor și a celor din jur.

ADVERTISEMENT

„În sfârșit am ajuns acasă! Și… sunt puțin mai bine! Sănătatea este cel mai prețios lucru din viață unui om. Iar ultima săptămâna mi-a demonstrat din plin cât de mult contează să ai grijă de ține, nu doar pentru binele tău, ci și pentru al celor care depind de ține sau al celor care țin la ține.

„Mulțumesc tuturor pentru că v-ați gândit la mine”

Poate o parte din voi, prietenii de aici ați aflat că am ajuns internată în spital din cauza anemiei. Este o problemă de care știam, dar nu i-am acordat niciodată importantă cuvenită. Corpul meu a vrut să îmi transmită mesajul că muncesc prea mult, mă odihnesc prea puțin și nu am ținut cont de tratamentul pe care ar trebuit să îl urmez constant”, le-a transmis Anca Serea fanilor ei.

ADVERTISEMENT

„Simptomele pe care le-am resimțit de dată această au fost că un duș rece. Am crezut efectiv că… nu o să-mi revin. Iar familia și foarte mulți prieteni s-au îngrijorat nespus. Mulțumesc tuturor pentru că v-ați gândit la mine și poate v-ați rugat pentru binele meu.

Va rog pe toți care citiți această postare să aveți grijă de voi, să nu credeți că problemele de sănătate pe care le aveți dispar de la sine sau că aveți timp să va ocupați de ele luna viitoare, poate anul viitor. Sănătatea noastră trebuie să fie o prioritate indiferent de orice! Va îmbrățișez cu dragoste, să fim sănătoși!”, a adăugat soția lui Adi Sînă.

ADVERTISEMENT

 

Tags: