Life

În plin divorț, Alina Sorescu primește un ajutor neașteptat: ”Încearcă să prelungești cât poți momentul”

Alina Sorescu, situație neașteptată cu fiicele sale. Cum gestionează problema în timpul divorțului și ce sfaturi a primit de la specialist.
21.12.2022 | 16:39
In plin divort Alina Sorescu primeste un ajutor neasteptat Incearca sa prelungesti cat poti momentul
Alina Sorescu, situație neașteptată cu fiicele sale. Cum gestionează problema în timpul divorțului. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

În plin divorț, cântăreața primește un ajutor neașteptat. Frumoasa blondină recunoaște că nu știe cum să le explice fetelor sale, Carolina și Raisa, care este adevărul atunci când întâmpină mici provocări și piedici.

Alina Sorescu, situație neașteptată cu fiicele sale. Cum gestionează problema în timpul divorțului

Alina Sorescu nu știe cum să le spună fiicelor sale și ale lui Alexandru Ciucu cine este Moș Crăciun. Solista este conștientă că un copil nu vine la naștere cu ”instrucțiuni de utilizare”, însă a primit un sfat foarte important.

ADVERTISEMENT

„Încerc să dau de capăt tuturor provocărilor care apar, pentru că nu te naști învățat. Nu există o rețetă care merge clar pentru toți copiii, fiecare copil este o entitate.

Ce faci atunci când cel mic sau cea mică începe să înțeleagă că nu există Moș Crăciun? Cum faci, cum îi explici?”, a spus cântăreața, notează wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

La această întrebare Alina Sorescu a primit un răspuns de la Felicia Akkaya, care este specialist în parenting. Psihologul crede că fiecare copil are nevoie să creadă în magie, mai ales în perioada sărbătorilor de iarnă.

Alina Sorescu, pusă într-o ipostază surprinzătoare

Alina Sorescu a fost pusă într-o situație surprinzătoare de fetele sale, însă psihologul i-a sugerat să mai amâne o vreme adevărul despre cine este Moș Crăciun, fiind vorba de o curiozitate pe care o au foarte mulți.

ADVERTISEMENT

„Tinde să păstrezi magia Crăciunului și a Moșului cât mai mult. Toți copiii sunt alimentați cât pot și cum pot cu povești despre Moș Crăciun.

Este acel miraj de care avem nevoie, acea magie care ne poartă să facem lucruri extraordinare, care ne determină să credem că putem muta munții.

ADVERTISEMENT

Mai târziu, în viață, copiii noștri când vor deveni adulți, dacă au încredere în ei, că pot face ceva, sunt dispuși să lucreze de 10 ori mai mult și cu de 10 ori mai mult suflet ca să obțină acel ceva.

Încearcă să prelungești cât poți momentul, să creezi situații care să readucă această nesiguranță: e sau nu e?” a explicat Felicia Akkaya, în emisiunea Consilier de vedete.

ADVERTISEMENT