Life

În plin scandal din PNL, Rareș Bogdan se distrează la nunți! Imagini fabuloase cu soția europarlamentarului

Cu o săptămână înainte de congresul PNL, în plină campanie, Rareș Bogdan, cel mai vocal susținător al lui Florin Cîțu, și-a găsit totuși timpul necesar pentru a năși niște apropiați, alături de frumoasa lui soție, Florina.
20.09.2021 | 14:10
Rares Bogdan are toate motivele sa fie mandru de sotia lui, Florina Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Și, ca de obicei, soția lui Rareș Bogdan, Florina, a reușit să atragă toată atenția la petrecerea de nuntă la care au participat împreună, ținuta purtată de cea mai frumoasă soție de politician din România furând privirea tuturor.

Florina, soția lui Rareș Bogdan, apariție fabuloasă

Florina Bogdan, sigură pe felul în care arată, a abordat o ținută cât se poate de interesantă, parcă în contrast cu cea a soțului ei, Rareș, politicianul care a lăsat, pentru câteva ore, scandalurile dintre liberali pentru puțină distracție.

ADVERTISEMENT

Astfel, dacă politicianul – care a avut de-a lungul timpului, și apariții mai excentrice – a preferat un costum de culoare închisă, sobru, potrivit cu evenimentul, singura pată de culoare fiind batista de mătase de la rever, Florina Bogdan a reușit să impresioneze cu rochia.

Purtând o ținută fucsia, cu pantofi înalți de aceeași culoare, fixați de picior în stilul sandalelor romane, Florina Bogdan a atras atenția tuturor celor din jur cu apariția pe care a avut-o, bruneta fiind, de altfel machiată în aceleași nuanțe.

ADVERTISEMENT

Astfel, asortată cu batista soțului ei, rochia purtată de Florina Bogdan ieșea în evidență nu doar prin culoarea ei, ci și prin felul în care croiul ținutei ”cădea” pe corpul parcă sculptat al soției politicianului liberal.

Nu de altceva, dar decolteul adânc al rochiei era subiect de ocheade discrete ale bărbaților din preajmă, iar crăpătura rochiei, și așa scurte, lăsa privirii picioarele tonifiate ale Florinei Bogdan, o împătimită, de altfel, a sălilor de fitness.

ADVERTISEMENT

Florina Bogdan, mesaj emoționant pentru miri

Zâmbind larg la poze, alături de soțul ei, Rareș Bogdan, dar și alături de tinerii însurăței – remarcabilă fiind apariția mirelui și costumația mai puțin convențională aleasă – Florina era, în același timp, atentă la cei doi copii pe care îi are alături de politician, micuții fiind tot timpul în preajma lor.

”Casă de Piatră! Ceea ce am văzut și simțit când ați fost în fața altarului a fost extraordinar, pot să spun că am văzut și simțit acea iubire sinceră și necondiționată, iubirea care e din ce în ce mai rar de văzut! Mi-ați umplut sufletul de fericire! Așa să fie toată viața voastră, plină de iubire și armonie”, a notat Florina, soția europarlamentarului liberal, Rareș Bogdan, în dreptul fotografiilor alături de miri.

ADVERTISEMENT

Florina Bogdan, miss printre nevestele politicienilor

Rareș Bogdan se poate lăuda, cu siguranță, cu aparițiile incendiare ale soției sale, Florina, bruneta fiind, cu siguranță, printre favoritele la un titlul de Miss dacă s-ar face un concurs printre nevestele politicienilor din România.

De altfel, Florina Bogdan își răsfață adeseori urmăritorii de pe conturile ei de socializare cu fotografii incendiare, ședințele foto realizate cu ea în prim plan, pe diverse plaje exotice, dovedind că, oricând, ar putea profesa ca fotomodel.

Mai mult, de-a lungul timpului, Rareș Bogdan a recunoscut că Florina este cea care a fost ”Baza” famileii lor, cel puțin din punctul de vedere al finanțelor. ”Nu mi-e ruşine să vorbesc despre averea mea. Vreau să introduc în politică conceptul de `bogat şi cinstit`. Soţia mea este fiica unui milionar clujean”, spunea Rareş Bogdan într-un interviu mai vechi.

Rareș Bogdan se pregătește de congresul PNL

Rareș Bogdan, europarlamentarul liberal impus pe listele PNL de Ludovic Orban, a devenit unul dintre cei mai vocali susținători ai lui Florin Cîțu, premierul care candidează pentru președinția partidului.

Mai mult chiar, Rareș Bogdan a avut grijă ca, în timpul campaniei electorale interne a partidului, să îl atace adeseori, chiar și sub centură, pe Ludovic Orban, actualul președinte al liberalilor, cotat cu cea de-a doua șansă, acum, la câștigarea unui nou mandat.

ADVERTISEMENT