Life

Încă o despărțire surprinzătoare în lumea mondenă?: „Trageți concluzia”

Nici bine nu au anunțat că sunt un cuplu, că au și dat semne că au pus punct. Ce cuplu celebru și-ar fi spus adio cu scandal.
06.09.2023 | 14:16
Inca o despartire surprinzatoare in lumea mondena Trageti concluzia
Despărțire șoc în lumea mondenă. Sursa foto: Freepik
ADVERTISEMENT

Cu nici măcar o lună în urmă, Iulia Sălăgean și Flavius Nedea anunțau pe Instagram că au o relație și de atunci s-au postat de multe ori în ipostaze tandre. Se pare că flacăra iubirii s-ar fi stins deja, iar sursele spun că despărțirea s-a lăsat cu scandal.

Despărțire cu scandal în lumea mondenă? Flavius Nedelea i-ar fi spus adio Iuliei Sălăgean

Cu nici o lună în urmă, Flavius Nedelea publica prima fotografie pe Instagram alături de Iulia Sălăgean. Cei doi pozau ca doi porumbei îndrăgostiți, iar în secțiunea de comentarii toată lumea le ura o relație lungă și fericită.

ADVERTISEMENT

Dar cuplul momentului pare să fi fost chiar de moment, căci acum, multele imagini în ipostaze tandre pe care le-au postat în mediul online au dispărut subit. Iar surse din anturajul lor au declarat că despărțirea a fost cu scântei.

Make-up artistul s-ar fi supărat din cale afară după ce Flavius Nedelea a fost văzut stând de vorbă cu fosta lui iubită, Anamaria Prodan. Dar afaceristul n-ar fi fost măgulit de scena de gelozie, așa că ar fi scos-o afară din restaurantul său din Capitală.

ADVERTISEMENT

„Relația lor a durat cam trei zile și trei nopți. Anamaria Prodan a fost văzută și ea, zilele acestea, discutând cu Flavius la el la restaurant și se pare că Iulia a cam luat foc. Flavius ar fi dat-o afară pe Iulia din localul lui din centrul Bucureștiului”, au declarat surse din apropierea afaceristului pentru Click.ro. 

Flavius Nedelea a făcut și el primele declarații despre subiect. Nu a confirmat, însă nici nu a infirmat vestea. A lăsat la latitudinea fiecărei persoane să analizeze situația și să concluzioneze dacă se poate vorbi sau nu despre o despărțire în lumea mondenă.

ADVERTISEMENT

„Nu vreau acum nici să confirm, nici să infirm! Ați observat și dumneavoastră însă că nu mai avem fotografii pe rețele împreună. Așa că trageți concluzia….Când va veni timpul voi vorbi mai multe despre asta”, a declarat fostul Anamariei Prodan pentru sursa menționată anterior.

A fost două luni cu Anamaria Prodan

Amintim că la jumătatea lunii februarie, Anamaria Prodan dezvăluia că este îndrăgostită până peste cap de Flavius Nedelea și că el este bărbatul care o fericită. Relația lor a fost, de asemenea, una scurtă, astfel că după două luni s-au despărțit.

ADVERTISEMENT

La momentul respectiv, au avut numai cuvinte de laudă unul la adresa celuilalt și au afirmat că vor rămâne prieteni. Fapt care s-a și întâmplat. Atunci când Flavius Nedelea și Iulia Sălăgean s-au afișat împreună, impresara i-a urat doar fericire.

„Flavius este prietenul meu pe viață. Cum să comentez eu alegerile lui? Mai ales când vine vorba despre partenerele lui. Mă bucur pentru el dacă este fericit. Mă bucur pentru reușitele lui. Îi doresc toată fericirea din lume! Este un om minunat și merită să fie fericit!”, a declarat atunci Anamaria Prodan.

ADVERTISEMENT
Tags: