Sport

Încă o plecare de la Universitatea Craiova! La ce jucător a mai renunțat Laurențiu Reghecampf. Exclusiv

După plecarea lui Vasile Constantin, un alt jucător al Universității Craiova nu va mai continua în acest sezon în Bănie. Este vorba despre Alexandru Mărieș.
06.09.2021 | 14:12
Inca o plecare de la Universitatea Craiova La ce jucator a mai renuntat Laurentiu Reghecampf Exclusiv
Încă o plecare de la Universitatea Craiova! La ce jucător a mai renunțat Reghecampf. Exclusiv
ADVERTISEMENT

FANATIK a anunțat în exclusivitate că Laurențiu Reghecampf a decis să renunțe la mijlocașul Vasile Constantin, care a fost împrumutat la FC Brașov în Liga a doua și că la fel se va întâmpla și cu alți jucători.

După împrumutul lui Vasile Constantin, a venit rândul unui alt jucător să plece, Reghe considerând că are un lot mult prea numeros.

ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova mai renunță la un jucător. Ce decizie a luat Laurențiu Reghecampf

FANATIK a aflat că Alexandru Mărieș, mijlocașul dreapta transferat în iulie de la Comuna Recea va fi împrumutat de asemenea până la finalul sezonului în liga a doua, la Poli Iași.

Jucătorul de 20 de ani mai are contract încă doi ani cu Universitatea Craiova și a fost adus în această pauză competițională pentru suma infimă de 5.000 de euro, fiind evaluat conform transfermarkt.com la 125.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Tânărul fotbalist născut la Baia Mare nu a apucat să debuteze pentru Universitatea Craiova în acest sezon din Casa Pariurilor Liga 1 și s-a decis că ar fi mai bine pentru el să meargă la o echipă la care să joace.

Laurențiu Reghecampf a mai renunțat și la alți jucători

Laurențiu Reghecampf și-a adus echipa într-un cantonament la Brașov, unde va decide dacă va mai renunța și la alți jucători. Până în acest moment, antrenorul Universității Craiova a luat decizia ca Vasile Constantin să plece sub formă de împrumut.

ADVERTISEMENT

Mijlocașul ofensiv în vârstă de 23 de ani a fost titularizat în meciul cu Voluntari, însă a fost schimbat la pauză cu Cîmpanu. A mai intrat și în meciurile cu UTA și Rapid.

Tot FANATIK a anunțat în exclusivitate și faptul că Reghe a renunțat să îl mai transfere pe fostul jucător al lui Lazio, Joseph Minala, care a fost în probe timp de o săptămână.

ADVERTISEMENT

La finalul acestui stagiu, e foarte probabil ca Reghecampf să mai renunțe la unul-doi jucători, Universitatea Craiova având un lot mult prea numeros pentru gusturile antrenorului, mai ales după venirile din această vară.

Ce jucători a transferat Universitatea Craiova în această vară

Universitatea Craiova a adus în această perioadă de mercatto nu mai puțin de șapte jucători, însă Reghecampf și în primul rând suporterii Universității Craiova, au cerut mai multe transferuri după plecările lui Cicâldău, Ofusu, Mamut, Burlacu, Bic, Acka sau Bărbuț.

Astfel, pe „Ion Oblemenco” au ajuns David Lazar, Valerică Găman, Lyes Houri, Alexandru Creţu, Antoine Conte, Denis Rusu şi Alexandru Marieş, mai mulți jucători împrumutați revenind de asemenea la Craiova, printre care și brazilianul Gustavo.

  • 125.000 de euro e cota lui Alexandru Mărieș
  • 2 ani mai are contract cu oltenii mijlocașul dreapta de 20 de ani

  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – Sepsi: 2,02 este cota pentru „1 final”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT