News

Încă un deces după exploziile de la Crevedia. Cine este victima

A fost anunțat al cincilea deces după exploziile de la Crevedia. E vorba de un bărbat de circa 30 de ani, internat în stare gravă la ”Bagdasar Arseni”.
05.09.2023 | 08:00
Inca un deces dupa exploziile de la Crevedia Cine este victima
Al cincilea deces după exploziile de la Crevedia. Victima, un nepalez de 30 de ani, era în stare gravă. Sursa foto: Info Trafic 24
ADVERTISEMENT

Din păcate, autoritățile anunță încă un deces după exploziile de la Crevedia de pe 26 august. Victima era internată în stare foarte gravă la un spital din Capitală.

Al cincilea deces după exploziile de la Crevedia. Victima, un nepalez de 30 de ani, era în stare gravă

Numărul celor care și-au pierdut viața în urma deflagrațiilor de la Crevedia ajunge la 5. Unul dintre angajații nepalezi ai stației GPL din localitate a încetat din viață marți dimineață.

ADVERTISEMENT

Bărbatul avea aproximativ 30 de ani și era internat la spitalul Spitalul Clinic de Urgență Bagdasar Arseni din București. Acesta era internat într-o stare extrem de gravă, care nu a permis transferul său în străinătate.

Cetățeanul din Nepal prezenta avea arsuri de peste 90% din suprafața corpului. El este unul dintre cei trei mari arși care nu a putut fi transferat la un spital din străinătate.

ADVERTISEMENT

În prezent, în spitalele din București mai sunt 14 pacienți dintre răniții după exploziile de la Crevedia. Dintre ei, 6 sunt la Spitalul Floreasca, 2 la Bagdasar Arseni, 5 la Spitalul de Arsuri și unul la Spitalul Universitar. Alți 27 pacienți au fost externați, iar 12 au fost duși în străinătate, patru dintre ei fiind intubați.

Reamintim că precedentul deces, cel cu numărul 4, fusese anunțat de Ministerul Sănătății în urmă cu 24 de ore. Luni dimineața, a murit la Spitalul Floreasca un pacient aflat în stare foarte gravă încă de la începutul internării. Avea arsuri pe 95% din suprafața corporală.

ADVERTISEMENT

Doi cetățeni nepalezi răniți în urma exploziilor de la Crevedia

Doi cetățeni din Nepal veniți la muncă în România se numără printre victimele exploziei de sâmbătă, 26 august, de la stația GPL din Crevedia. Încă de săptămâna trecută, oficialii spuneau că starea unuia, internat în Capitală, este critică.

Avem în continuare în București doi pacienți foarte grav. Unul care are arsură în peste 95% din suprafața corpului, la Spitalul Floreasca, celălalt e la Spitalul “Bagdasar Arseni, bărbat, nepalez, cu arsură de peste 90%. Sunt în stare critică amândoi și cu prognostic rezervat“, a spus, joi, ministrul sănătății, Alexandru Rafila

ADVERTISEMENT

În urma acestei tragedii, ministrul a mai precizat că România a luat legătura cu autoritățile nepaleze. Rafila a punctat că un alt pacient din acest stat, rănit și el în explozie, a fost dus în străinătate.

ADVERTISEMENT