News

Încă un incident violent. Doi adolescenți din Slatina, bătuți de alți trei tineri

Oamenii legii au deschis dosar penal pentru loviri sau alte violențe, iar cercetările continuă. Agresorii sunt căutați de polițiști.
06.09.2023 | 11:50
Inca un incident violent Doi adolescenti din Slatina batuti de alti trei tineri
Doi adolescenți din Slatina au fost bătuți de alți trei tineri. Sursa foto: Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Încă un incident violent a avut loc în Slatina, protagoniști fiind mai mulți adolescenți. Deși școala încă nu a început, fenomenul bullying-ului ia deja amploare. Apar noi cazuri revoltătoare, în care adolescenții cad victime ale agresorilor.

Doi adolescenți din Slatina au fost bătuți de trei indivizi

Un nou incident s-a produs în Slatina. Doi tineri au fost bătuți de alți trei băieți, după ce au avut un conflict spontan. La un moment dat, agresorii și-au ieșit din minți, iar de la vorbe grele la fapte nu a fost decât un pas.

ADVERTISEMENT

Polițiștii din Slatina au fost sesizați, în cursul serii de marți, cu privire la o bătaie care a avut loc pe strada Ecaterina Teodoroiu, din cartierul Steaua. Victimele, doi băieți de 17, respectiv 18 ani au sunat la 112.

Tinerii au spus că au fost agresați de alți trei băieți, cu vârste cuprinse între 16 și 18 ani, din municipiul Slatina. Oamenii legii au ajuns la fața locului, pentru a desfășura cercetări, însă bătăușii au reușit să fugă înainte de sosirea agenților.

ADVERTISEMENT

„Din primele verificări, poliţiştii au stabilit faptul că, pe fondul unui conflict spontan, un tânăr, în vârstă de 18 ani, din municipiul Slatina şi un minor, în vârstă de 17 ani, din comuna Schitu, în timp ce se aflau pe strada Ecaterina Teodoroiu din municipiul Slatina, ar fi fost agresaţi fizic de către 3 tineri, cu vârste cuprinse între 16 şi 18 ani, toţi din municipiul Slatina”, au transmis reprezentanții IPJ Olt.

Agresorii sunt căutați de polițiști, în acest caz fiind deschis dosar penal pentru infracțiunea de loviri sau alte violențe. Oamenii legii desfășoară cercetări, pentru a afla în ce circumstanțe a avut loc bătaia în care au fost implicați adolescenții.

ADVERTISEMENT

O fată de 11 ani, umilită și agresată de alte două minore

Amintim că un alt incident grav a avut loc, în urmă cu câteva zile, în curtea unui liceu din Hunedoara. O fată de 11 ani a fost bătută cu bestialitate de alte două minore, fiecare în vârstă de 12 ani.

Totul s-a întâmplat în fața colegilor, care asistau indiferenți la agresiune. Ba chiar, unii dintre ei au filmat întreaga scenă. Un videoclip a ajuns în posesia părinților victimei, care au anunțat poliția cu privire la eveniment.

ADVERTISEMENT

Imaginile sunt extrem de dure. Fata este lovită peste față, trasă de păr, iar la un moment dat este trântită pe jos și lovită cu picioarele. Mai mult, una dintre individe îi pune talpa pe cap, în timp ce fata de 11 ani o imploră să nu o mai lovească. Polițiștii din Hunedoara au anunțat că a fost întocmit dosar penal pentru loviri sau alte violențe.

ADVERTISEMENT
Tags: