News

Video. Fată de 11 ani, bătută de alte două adolescente, în curtea unui liceu din Hunedoara. Agresiunea, filmată

Un incident grav s-a petrecut în curtea unui liceu din Hunedoara, acolo unde o fată de 11 ani a fost bătută crunt de alte două adolescente.
06.09.2023 | 10:01
Video Fata de 11 ani batuta de alte doua adolescente in curtea unui liceu din Hunedoara Agresiunea filmata
Incident grav în curtea unui liceu din Hunedoara: fată de 11 ani, bătută de alte două adolescente. Sursa foto: capturi Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Scene de o violență extremă în curtea unui liceu din Hunedoara, acolo unde o fată de 11 ani a fost bătută crunt de alte două adolescente de 12 ani. Agresiunea a fost filmată și postată pe rețelele de socializare.

Incident grav în curtea unui liceu din Hunedoara: fată de 11 ani, bătută de alte două adolescente

Cu doar câteva zile până la debutul anului școlar 2023-2024, un incident grav are loc în curtea unui liceu din România. La Hunedoara, două eleve de 12 ani au fost filmate în timp ce loveau o altă adolescentă.

ADVERTISEMENT

La fel de grav este faptul că întregul moment a avut loc sub privirile colegilor impasibili. În loc să intervină și să aplaneze conflictul, copiii se amuzau de suferința fetei de 11 ani.

Întregul moment al bătăii a fost filmat. Ulterior, imaginile au ajuns inclusiv la mama fetei agresate și pe rețelele de socializare. Luni, 5 septembrie 2023, femeia s-a prezentat la sediul Poliției Municipiului Hunedoara.

ADVERTISEMENT

Aceasta a venit împreună cu fiica sa, în vârstă de 11 ani și a sesizat faptul că minora a fost agresată fizic de alte două fete, ambele în vârstă de 12 ani. În urma plângerii, poliția a anunțat deschiderea unui dosar penal pentru infracțiuni de loviri sau alte violențe.


”Femeia a reclamat faptul că în data de 5 septembrie 2023 a primit pe telefonul mobil o filmare în care este redat momentul în care cele două fete o lovesc pe fiica sa (…)

ADVERTISEMENT

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de loviri sau alte violențe și continuă cercetările, în vederea stabilirii circumstanțelor comiterii faptei și a luării măsurilor legale”, anunță IPJ Hunedoare, într-un comunicat.

De ce a fost bătută fata de 11 ani

În filmarea de aproape două minute, se observă două adolescente care stau în picioare, o trag de păr și o lovesc cu palmele pe fata de 11 ani. Lucrurile se intensifică pe final. Victima este trântită pe jos și lovită cu picioarele.

ADVERTISEMENT

La un moment dat, o agresoare îi pune talpa pe cap. Copila le roagă în lacrimi pe celelalte fete să înceteze să o lovească. Ele nu se lasă înduplecate și continuă agresiunile. Totul sub privirile nepăsătoare ale colegilor.

Minora a relatat faptul că avut discuții în contradictoriu cu cele două fete în data de 4 septembrie, în timp ce se aflau în curtea unui liceu din municipiul Hunedoara. Acestea au agresat-o apoi fizic”, mai spun cei de la poliție.

ADVERTISEMENT
Tags: