News

Încă un monolit misterios în România. A apărut de nicăieri pe plaja sălbatică de la Vadu

08.12.2020 | 21:13
Inca un monolit misterios in Romania A aparut de nicaieri pe plaja salbatica de la Vadu
ADVERTISEMENT

Un monolit din metal și-a făcut apariția în mod misterios pe plaja sălbatică din Vadu, județul Constanța. Este al doilea obiect de acest gen descoperit în decurs de o săptămână în țara noastră, după cel amplasat ilegal pe dealul Bâtca Doamnei din Piatra Neamţ, zonă în care se afla și cetatea dacică Petrodava.

Administraţia locală a comunei Corbu, de care aparţine şi zona Vadu, susţine că nu ştie nimic despre originea structurii metalice instalate pe plajă, la câţiva metri de mare, dar fac eforturi să deslușească această enigmă.

ADVERTISEMENT

Primul monolit a fost descoperit la mijlocul lunii noiembrie, într-o zonă îndepărtată şi deşertică din statul american Utah, cu doar o săptămână înainte să apară cel de pe dealul Bâtca Doamnei. Ulterior, a venit rândul turiștilor de pe un traseu montan de pe coasta centrală a Californiei să se confrunte cu această situație bizară.

Un monolit misterios și-a făcut apariția pe plaja sălbatică din Vadu

Din imaginile publicate de cei care l-au descoperit se deduce cu ușurință că monolitul din Vadu a fost amplasat recent. Nisipul este răscolit, iar în zonă pot fi observate urme de anvelope.

ADVERTISEMENT

În ceea ce privește monolitul metalic amplasat ilegal pe dealul Bâtca Doamnei din Piatra Neamţ, acesta  a dispărut după doar patru zile, chiar pe 30 noiembrie, când a fost sărbătorit Sfântul Apostol Andrei, dând astfel naștere unor scenarii demne de filmele horror.

Se spune că în noaptea dinaintea acestei zile își fac apariția lupi siniștri și oameni care se transformă în vârcolaci.

ADVERTISEMENT

Structura înaltă de aproape 3 metri a dispărut în liniște peste noapte, precum a fost ridicată săptămâna trecută”, a explicat jurnalistul Robert Iosub, unul dintre cei care au apucat să vadă straniul obiect.

Presupunerea mea este că niște adolescenți extratereștri, obrăznicuți și teribiliști, au plecat de-acasă cu OZN-ul părinților și au început să planteze monoliți metalici prin lume.

ADVERTISEMENT

Mai întâi în Utah și apoi la Piatra Neamț. Sunt onorat că au ales orașul nostru”, a declarat și Andrei Carabalea, primarul din Piatra Neamț. Între timp, polițiștii au deschis o anchetă cu privire la structura metalică instalată ilegal într-o zonă arheologică protejată.

ADVERTISEMENT