ADVERTISEMENT
Fotbal international

Încă un număr de magie al lui Messi. Ce lovitură imposibilă a reușit starul Barcelonei. Video

Autor: Patrice Podina | 10.05.2021 | 16:59
Încă un număr de magie al lui Messi. Ce lovitură imposibilă a reușit starul Barcelonei. Video
Lionel Messi. FOTO: twitter

Lionel Messi doboară record după record în tricoul Barcelonei, dar și în afara terenului este la fel de inventiv precum în duelurile din La Liga. În ultima reclamă la o băutură răcoritoare argentinianul reușește o execuție de pe altă planetă.

ADVERTISEMENT

An după an, Pepsi face tot posibilul pentru a-i distra pe fanii fotbalului prezentându-le eroii preferați în moduri surprinzătoare și unice. În cea mai nouă reclamă, starul argentinian, alături de câțiva prieteni, își pregătește cu minuțiozitate ”lovitura” apoi trimite mingea într-un perete de unde cade pe o zonă marcată cu X, sare pe o lingură pe care era fixat un cub de gheață, care ajunge, cum altfel, exact în paharul fotbalistului. Vezi AICI, cea mai nouă reclamă în care apare argentinian.

Lionel Messi câștigă anual milioane de euro din colaborarea cu Pepsi. Dacă în general argentinianul apare în sorturile publicitare alături de alte vedete din fotbal, de această dată compania l-a ales doar pe Messi pentru a-i promova produsul.

Messi câștigă peste 30 de milioane de dolari anual numai din contracte de publicitate

În vârstă de 33 de ani Lionel Messi este cel mai bine plătit fotbalist din lume. Veniturile amețitoare ale starului argentinian nu vin doar din contractul cu gruparea catalană.

ADVERTISEMENT

Conform Forbes, numai în 2020 Messi ar fi încasat aproximativ 34 de milioane de dolari din publicitate, iar Pespi este unul dintre ce mai activ parteneri ai fotbalistului.

Sursa amintită menționează că Messi este doar al patrulea sportiv al planetei care a câștigat peste un miliard de dolari, din contractele sportive și publicitare. Ceilalți miliardari sunt jucătorul de golf Tiger Woods, fostul boxer Floyd Mayweather şi marele său rival Cristiano Ronaldo.

Barcelona îi pregătește lui Messi pregătește un contract pe viață

Președintele catalanilor, Joan Laporta, face eforturi importante pentru a obține acordul fotbalistului argentinian de a continua la Barcelona și i-a pregătit acestuia un contract impresionant.

ADVERTISEMENT

Conform cotidianului The Times, Laporta s-a întâlnit recent cu Jorge, tatăl fotbalistului, care îndeplinește și rolul de impresar, și i-a pus pe masă un contract valabil pentru următorii zece ani.

Mai mult, la expirarea acestuia, Lionel Messi ar urma să devină ambasador al clubului catalan în Statele Unite ale Americii și să ocupe un post în organigrama clubului.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!