News

Încă un pacient care scăpase din incendiul de la spitalul din Constanța a murit. Bărbatul sărise pe geam să se salveze

Încă un pacient salvat din incendiul de la spitalul din Constanța a murit. El s-a stins din cauza COVID-19
06.10.2021 | 11:22
Inca un pacient care scapase din incendiul de la spitalul din Constanta a murit Barbatul sarise pe geam sa se salveze
ADVERTISEMENT

A murit și a treia persoană care a fost salvată din incendiul de la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase din Constanța. Bărbatul nu avea comorbidități, dar s-a stins din cauza coronavirusului.

A murit al treilea pacient salvat din incendiul de la Constanța

Este vorba despre un tânăr de 40 de ani, care se afla internat în stare gravă, în secția de Terapie Intensivă. Acesta avea plămânii foarte afectați din cauza infecției.

ADVERTISEMENT

De altfel, acesta este și motivul pentru care el se afla în spital în acele momente, atunci când a avut loc incendiul din Constanța, de la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase, a informat purtătorul de cuvânt al spitalului, conform Digi24.

Bărbatul a reușit să sară pe geam în momentul în care au izbucnit flăcările și s-a salvat.

El a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Constanța, unde trebuia să primească în continuare îngrijiri medicale, având în vedere starea lui precară de sănătate.

ADVERTISEMENT

Încă doi bărbați care au reușit să se salveze din incendiul de la spitalul din Constanța au decedat

Așadar, alți doi pacienți care au supraviețuit incendiului de la spitalul din Constanța au decedat. Ei fuseseră transferați la alte unități medicale, dar și-au pierdut viața din cauza infecției cu coronavirus.

Este vorba despre un bărbat de 75 de ani, care a decedat în cursul zilei de marți. Primul pacient și-a pierdut viața luni spre marți, la spitalul de Pneumofiziologie din Constanța.

ADVERTISEMENT

Este vorba despre bărbat în vârstă de 63 de ani, conform reprezentanților de la Direcția de Sănătate Publică.

Șapte oameni și-au pierdut viața în acel incendiu

Vă reamintim faptul că șapte oameni au murit în urma incendiului izbucnit la secția de Terapie Intensivă de la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase din Constanța.

ADVERTISEMENT

În total, acolo se aflau internate 10 persoane, iar trei dintre ele au reușit să se salveze. Era vorba despre acești trei bărbați, care atunci când au văzut flăcările au sărit pe geam pentru a-și salva viețile lucru pe care l-au și reușit.

Totuși, ei au decedat din cauza infecției cu coronavirus la scurt timp distanță.

După incendiu, au fost evacuați peste 100 de pacienți care se aflau internați acolo.

 „Din primele date transmise de către Centrul Operativ pentru Situaţii de Urgenţă, în această dimineaţă se aflau internate în unitatea sanitară un număr de 113 persoane, din care 10 persoane în ATI”, a precizat Ministerul Sănătății după tragedie.

ADVERTISEMENT