ADVERTISEMENT
Sport

Încă un spaniol dezertează de la Dinamo! Fostul mijlocaș de la Man. City, dorit de un club iberic

Autor: Gabriela Gheorghe | 13.12.2020 | 12:08
Încă un spaniol dezertează de la Dinamo! Fostul mijlocaș de la Man. City, dorit de un club iberic
Aleix Garcia Serrano si Andrei Viorel Artean in meciul de fotbal dintre Dinamo Bucuresti si Viitorul Constanta, contand pentru Cupa Romaniei, desfasurat fara spectatori pe Stadionul Dinamo din Bucuresti, sambata 28 noiembrie 2020. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Dinamo ar putea să rămână și fără Aleix Garcia, fostul jucător de la Manchester City care a venit la echipa din Ștefan cel Mare la începutul stagiunii 2020-2021 din campionatul României. Fotbalistul ar putea ajunge în Spania.

ADVERTISEMENT

Echipa din București este în pragul destrămării pentru că tot mai mulți jucători își doresc să o părăsească pe Dinamo, iar o formație din Spania își dorește să profite de situația dificilă din ”Groapă”.

Jurnaliștii spanioli scriu că oficialii formației Real Zaragoza vor să întărească clubul în pauza competițională din iarnă, iar pe lista echipei din liga secundă spaniolă este și Aleix Garcia.

ADVERTISEMENT

Încă un fotbalist ar putea să o părăsească pe Dinamo

Real Zaragoza, fosta echipă de tradiție din prima ligă spaniolă se află pe penultima poziție în liga secundă din Spania, iar oficialii formației l-au pus pe Aleix Garcia (23 de ani) pe lista de transferuri. „Este prioritatea lor”, notează jurnaliștii de la El Desmarque.

Mijlocașul care a evoluat și pentru cei de la Manchester City nu este singurul jucător al ”câinilor” care se află pe lista celor de la Real Zaragoza. Aleix Garcia ar putea fi din nou coleg cu Borja Valle și Isma Lopez la echipa din liga secundă spaniolă.

ADVERTISEMENT

Real Zaragoza vrea și un nou tehnician începând cu anul viitor, iar oficialii formației din liga a doua spaniolă au început deja să tatoneze pista Paco Jemez, tehnicianul pe care Pablo Cortacero a vrut să-l aducă la Dinamo în locul lui Cosmin Contra.

Aleix Garcia nu a înscris niciun gol la Dinamo

Cotat de site-urile de specialitate la 3,2 milioane de euro, Aleix Garcia a venit la echipa din București în luna octombrie a acestui an, după ce și-a reziliat înțelegerea cu Manchester City, iar pentru formația din ”Ștefan cel Mare” a evoluat în 5 jocuri și nu a reușit să marcheze niciun gol.

ADVERTISEMENT

Aleix Garcia are un meci pentru naționala de tineret a Spaniei pentru care a debutat pe 27 martie într-un joc cu Estonia.

Dinamo are parte și de vești bune. Echipa are asigurate cheltuielile până la finalul sezonului. Dacă Garcia ar putea pleca, Ionel Dănciulescu va reveni la Dinamo.

ADVERTISEMENT

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Fanatik
  • Nr. 724: 40 de pagini + Poster. Doar 10 lei!
  • Super-Poster cu programul complet al sezonului regulat din Liga 1