Sport

Încă un spaniol dezertează de la Dinamo! Fostul mijlocaș de la Man. City, dorit de un club iberic

13.12.2020 | 12:08
Inca un spaniol dezerteaza de la Dinamo Fostul mijlocas de la Man City dorit de un club iberic
ADVERTISEMENT

Dinamo ar putea să rămână și fără Aleix Garcia, fostul jucător de la Manchester City care a venit la echipa din Ștefan cel Mare la începutul stagiunii 2020-2021 din campionatul României. Fotbalistul ar putea ajunge în Spania.

Echipa din București este în pragul destrămării pentru că tot mai mulți jucători își doresc să o părăsească pe Dinamo, iar o formație din Spania își dorește să profite de situația dificilă din ”Groapă”.

ADVERTISEMENT

Jurnaliștii spanioli scriu că oficialii formației Real Zaragoza vor să întărească clubul în pauza competițională din iarnă, iar pe lista echipei din liga secundă spaniolă este și Aleix Garcia.

Încă un fotbalist ar putea să o părăsească pe Dinamo

Real Zaragoza, fosta echipă de tradiție din prima ligă spaniolă se află pe penultima poziție în liga secundă din Spania, iar oficialii formației l-au pus pe Aleix Garcia (23 de ani) pe lista de transferuri. „Este prioritatea lor”, notează jurnaliștii de la El Desmarque.

ADVERTISEMENT

Mijlocașul care a evoluat și pentru cei de la Manchester City nu este singurul jucător al ”câinilor” care se află pe lista celor de la Real Zaragoza. Aleix Garcia ar putea fi din nou coleg cu Borja Valle și Isma Lopez la echipa din liga secundă spaniolă.

Real Zaragoza vrea și un nou tehnician începând cu anul viitor, iar oficialii formației din liga a doua spaniolă au început deja să tatoneze pista Paco Jemez, tehnicianul pe care Pablo Cortacero a vrut să-l aducă la Dinamo în locul lui Cosmin Contra.

ADVERTISEMENT

Aleix Garcia nu a înscris niciun gol la Dinamo

Cotat de site-urile de specialitate la 3,2 milioane de euro, Aleix Garcia a venit la echipa din București în luna octombrie a acestui an, după ce și-a reziliat înțelegerea cu Manchester City, iar pentru formația din ”Ștefan cel Mare” a evoluat în 5 jocuri și nu a reușit să marcheze niciun gol.

Aleix Garcia are un meci pentru naționala de tineret a Spaniei pentru care a debutat pe 27 martie într-un joc cu Estonia.

ADVERTISEMENT

Dinamo are parte și de vești bune. Echipa are asigurate cheltuielile până la finalul sezonului. Dacă Garcia ar putea pleca, Ionel Dănciulescu va reveni la Dinamo.

 

ADVERTISEMENT