News

Incendiu la un bloc din Brașov. Zeci de persoane evacuate. Bărbat de 43 de ani, suspectat că a pus focul. Video

A fost panică marți seara la un bloc din județul Brașov. Zeci de persoane au fost evacuate de pompieri. Un bărbat de 43 de ani a fost dus la audieri, fiind suspectat că ar fi pus focul.
09.11.2021 | 22:33
Incendiu la un bloc din Brasov Zeci de persoane evacuate Barbat de 43 de ani suspectat ca a pus focul Video
Incendiu la un bloc din Brașov. Zeci de persoane evacuate. Sursa foto: captură YouTube
ADVERTISEMENT

Zeci de locatari din orașul brașovean Săcele au trecut prin momente dificile marți seara. Aceștia au fost nevoiți să-şi părăsească locuințele, din cauza unui incendiu izbucnit într-unul dintre apartamente.

Din primele informații, ar fi vorba de 40 de persoane care au fost evacuate. Dintre acestea, 8 au avut nevoie de îngrijiri medicale, suferind atacuri de panică. Ar fi vorba și de 4 copii.

ADVERTISEMENT

Presa locală informează că la baza acestui incident ar sta un bărbat de 43 de ani. Acesta a fost ridicat de Poliție și a ajuns deja la audieri.

Incendiu la un bloc din Brașov. Zeci de persoane evacuate

În jurul orei 18.00, echipajele de pompieri au fost alertate să intervină la un incendiu care a izbucnit la un apartament situat la etajul 1 al unui imobil din Săcele.

ADVERTISEMENT

”S-au deplasat la fata locului 2 echipaje cu apa si spuma, o autospeciala de salvare la inaltime, un echipaj SMURD si echipa de voluntari de la SVSU Sacele, cu o autospeciala.

Incendiu se manifesta cu degajare mare de fum”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Brașov, maior Ciprian Sfreja, conform NewsBv.

ADVERTISEMENT

Un număr total de 40 de persoane au fost evacuate, iar alte 8, între care 4 copii, au avut nevoie de asistență medicală. Șase dintre persoane au fost scoase de către pompieri de la etajele 3 şi 4, cu ajutorul autoscării de salvare la înălțime.

”Opt persoane au suferit atac de panică şi li s-a acordat asistenţă medicală la faţa locului de către personalul medical. Toate cele 8 persoane, printre care 4 copii, au refuzat transportul la spital”, anunță cei de la ISU Braşov.

ADVERTISEMENT

Bărbat de 43 de ani, suspectat că a pus focul. Care e motivul

IPJ Brașov precizează că, în urma primelor cercetări, a fost depistat un bărbat de 43 de ani, din Săcele, bănuit de săvârșirea faptei.

”Persoana în cauză a fost condusă la sediul unităţii de poliţie în vederea audierii şi stabilirii cu exactitate a stării de fapt. Activităţile sunt în curs de desfăşurare”, a transmis sursa citată.

Presa locală informează că acest bărbat ar fi provocat incendiul din gelozie. Bărbatul a fost prins de jandarmi, iar acum este audiat la Poliția Săcele.

ADVERTISEMENT
Tags: